Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΓΑΒΓΙΣΑΝ ΣΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗ

    Μετά το τέλος του αγώνα  με τον Αρη, κάποιοι που έμειναν "ορφανοί" επιτέθηκαν φραστικά κατά του Γιάννη Αλαφούζου και Λεωνίδα Πολέμη...

    Το σχέδιο των ορφανών και των τσάτσων της οικογένειας δεν έχει τελειώσει, θέλουν να διαλύσουν ότι έμεινε από τον Παναθηναϊκό για να μείνουν ικανοποιημένοι.

    Τις τελευταίες μέρες κάποια σημάδια έδειχναν πως θα γινόταν φραστική επίθεση από κάποια άτομα που έχουν εισιτήρια στα επίσημα, προς τον Γιάννη Αλαφούζο και την προσπάθεια που κάνει για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να έχει ένα καλύτερο μέλλον, όμως αυτοί οι γνωστοί κάποιοι που θέλουν να λέγονται Παναθηναϊκοί κατά την περίσταση, γιατί το μόνο που θέλουν είναι να εκτελούν τις οδηγίες της οικογένειας, για κάτι τέτοιους φίλαθλους ή αλλιώς ορφανά, ο Παναθηναϊκός υπάρχει μόνο επί Βαρδινογιάννη, τώρα που δεν υπάρχει το αφεντικό και θέλουν να διαλύσουν ότι απέμεινε.

    Μια από τις φράσεις που εξαπέλυσαν λοιπόν τα ορφανά κατά των Αλαφούζο και Πολέμη ήταν... "Τι πράγματα είναι αυτά; Πως καταντήσετε έτσι τον Παναθηναϊκό;". Προφανώς αυτοί οι τύποι δεν έχουν αίσθηση για το που θα ήταν ο Παναθηναϊκός σήμερα αν δεν έβγαινε μπροστά ο Γιάννης Αλαφούζος, άλλα αυτό δεν νοιάζει καθόλου τα ορφανά...! 

    Ο μοναδικός υπαίτιος που κατάντησε έτσι τον Παναθηναϊκό, είναι ένας και τον λένε Τζιγγερ, το αφεντικό των ορφανών δηλαδή, σε αυτόν να πάνε να πούνε γιατί κατάντησε έτσι τον Παναθηναϊκό, αν τους έχειν μείνει έστω λίγη Παναθηναϊκή αξιοπρέπεια και θέλξουν αυτή η ομάδα να βγει από τις δυσκολίες, αλλιώς ας σωπάσουν και ας μείνουν στις αποχές του αφεντικού τους..!

    Editorial: "Το παιδί της Παιανίας"

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad