Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΣΟΦΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ!

    Πάλι σε δυο ημίχρονα η απόδοση της ομάδας κόντρα στην Καντού. Στο δεύτερο ημίχρονο η νίκη έμοιαζε εύκολη  για τον Παναθηναϊκό αλλά η μεγάλη χαλάρωση το έκανε θρίλερ ευτυχώς χωρίς κακό φινάλε... 

    Η ομάδα δεν παρουσιάζει σταθερότητα, το ίδιο έγινε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος όπως και σήμερα με την Καντου, δεν έχει βρει η ομάδα συνοχή στο παιχνίδι της, όπως βέβαια και πολλοί από τους νέους δεν βοηθάνε όσο θα περίμενε ο κόσμος.

    Πιο διακριθείς στον αγώνα ήταν οι Σχορτσανίτης 19, Διαμαντίδης 12, Ούκιτς και Πανκο από 11 και ο Τσαρτσαρής με 8. Στο τέλος του αγώνα ο κόσμος έδωσε το σύνθημα για νίκη κόντρα στον Πελάτη τη Δευτέρα, η ομάδα πρέπει να ετοιμαστεί και να βελτιωθεί προς το καλύτερο για να απολαύσει ο κόσμος μια ακόμα νίκη κόντρα στον γαύρο.

    Τι έγινε στον αγώνα δεκάλεπτο, δεκάλεπτο...

    Στα πρώτα λεπτά του πρώτου δεκάλεπτου οι πράσινοι δεν παρουσιάστηκαν καλά, οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν χώρους για σουτ στην ευάλωτη άμυνα και το σκορ δεν είχε μεγάλη διάφορα, προ το τέλος διορθώθηκαν κάποια λάθη στο παιχνίδι και το δεκάλεπτο έκλεισε 23-17.

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο πάλι η ομάδα ήταν ασταθής στην απόδοση της, οι φιλοξενούμενοί πέρασαν και μπροστά στο σκορ, μετά το 17' λεπτό οι παίχτες του Παναθηναϊκού ανέβασαν ρυθμό με Σχορτσανίτη και Ούκιτς, σκορ δευτέρου δεκάλεπτου 44-43.

    Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά, με σωστούς χειρισμούς στην επίθεση πήρε μια καλή διαφορά, παρα το καλό παιχνίδι της Καντου, ο Σχορτσανίτης πήρε την ομάδα πάνω του με τη βοήθεια και του Διαμαντιδη στη διμιουργια, σκορ τρίτου δεκάλεπτου 61-55.

    Το τέταρτο δεκάλεπτο ξεκινάει με τον ίδιο καλό ρυθμό του τρίτου, αλλά μετά το 33' λεπτό οι πράσινοι χαλάρωσαν και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και προσπέρασαν στο σκορ, όμως πάλι ο Σχορτσιανιτης και ο Διαμαντιδης με τρίποντο έδωσαν ξανά το προβάδισμα με 66-66, 4' λεπτά πριν το τέλος. Τελευταία 2' 30 πριν το τέλος με τρίποντο Πανκο κάνει το 69-66. Στη συνέχεια υπήρχε να ξέσπασμα με τους Πανκο, Μασιουλιτς και Διαμαντίδη να φτάνουν στο +9, στα τελευταία δευτερόλεπτα υπήρχε χαλάρωση και η διαφορά μειώθηκε με το παιχνίδι να γίνεται ντέρμπι, ακόμα και έτσι η πρώτη νίκη στη φετινή Ευρωλιγκα δεν γινόταν να χαθεί, τελικό σκορ 78-76! 

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 23-17, 44-43, 61-55, 78-76.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Μπράμος 4, Πάνκο 11(2), Ματσιούλις 5(1), Άρμστρονγκ 2, Ούκιτς 11(1), Λάσμε, Τσαρτσαρής 8 ,Διαμαντίδης 12(2), Κίτσεν 6 ,Σχορτσανίτης 19.

    Καντου (προπ.Τρινκέρι): Σέκιτς 1, Σμιθ 4, Μαρκοϊσβίλι 17(1), Λέουνεν 3(1) ,Ματσαρίνο 6(2), Μπρουκς 9, Τάιους 10, Ταμπού 7(1), Αραντόρι 17(2), Κουζίν 2.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad