Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: "ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"

    Ευχαριστημένος με την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της σεζόν εμφανίστηκε ο Πεδουλακης, αλλά απογοητευμένος από την κακή εικόνα της ομάδας...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

    Για τον αγώνα,είπε...
    Καλησπέρα σε όλους! Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως τα περισσότερα στην Ευρωλίγκα. Ήταν και πρεμιέρα στο γήπεδό μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε προβλήματα και στο πικ εν ρολ, είχα πει πως έχει καλύτερα η Καντού, αλλά και στο αϊζολέσιον, χάσαμε τις μάχες από τον αντίπαλό μας, ο οποίος ήταν και πολύ εύστοχος. Έτσι η πίεση μεταφέρθηκε σε εμάς".

    Για το δεύτερο ημιχρονο,ειπε...
    "Στην επανάληψη βελτιώσαμε την άμυνα, παίξαμε με κοντύτερο σχήμα και είχαμε καλύτερες περιστροφές. Ως επιθετική αιχμή είχαμε το Σχορτσανίτη, ο οποίος τραβούσε πάνω του τρεις και τέσσερις παίκτες. Έτσι, είχαμε ελεύθερα σουτ, αλλά ήμασταν διστακτικοί. Δεν δείξαμε χαρακτήρα να τελειώσουμε το παιχνίδι, παρότι βρεθήκαμε δύο φορές στο +8. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα. Βοήθησε πολύ και ο Διαμαντίδης στο φινάλε, πέτυχε μεγάλα σουτ, τα οποία ήταν καταλυτικά για εμάς".

    Όσο για τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο,είπε...
    "Τον ευχαριστούμε, στις κρίσιμες στιγμές μας έδωσε ενέργεια".

    Για τον Άντι Πάνκο, είπε...
    "Νομίζω είχε λίγα περισσότερα σουτ να κάνει, δεν τα έκανε, αλλά λογικό είναι, ήθελε να βρει καλύτερες επιλογές. Εμείς φθείραμε και επηρεάσαμε το παιχνίδι της Καντού. Θα μπορούσε να πάρει περισσότερα σουτ. Στο πρώτο μέρος είχαμε πρόβλημα με τον Μπρουκ, ενώ στο τέλος δεν έχουν συνηθίσει τα παιδιά να παίζουν με πολλούς σφυγμούς και να σκέφτονται ταυτόχρονα".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad