Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: "ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ"

    Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τον νέο Παναθηναϊκό που χτίζεται και την βαριά κληρονομία που άφησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς...

    Χαρακτηριστικά όσων δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης:

    Για τον Παναθηναϊκό,είπε: 
    "Είναι μία ιδιαίτερη ομάδα με ιστορία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πήρα μία σημαντική όσο και δύσκολη κληρονομιά από τον κ. Ομπράντοβιτς και μάλιστα σε δύσκολες καταστάσεις για τη χώρα και τον αθλητισμό. Ο Παναθηναϊκός οφείλει και με αυτά τα νέα δεδομένα να κινηθεί σε υψηλό επίπεδο σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, αλλά θα προσπαθήσουμε με την τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί από το παρελθόν. Η πρώτη ύλη υπάρχει, τα παιδιά έχουν κίνητρο. Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα στην προετοιμασία και με τις προσθήκες παικτών μέχρι και την τελευταία στιγμή, αλλά σφυρηλατείται μία νέα ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε για ένα νέο και μεγάλο Παναθηναϊκό".

    Για τους παίκτες που έφυγαν το καλοκαίρι,είπε: 
    "Κακά τα ψέματα. Το μπάσκετ έχει φύγει από την ελληνική εσωστρέφεια. Τα παιδιά που έφυγαν από τον Παναθηναϊκό το επέλεξαν. Δε μπορούσαμε με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν να τους κρατήσουμε".

    Για τους Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο,είπε: 
    "Στηριζόμαστε σε αυτά τα δύο παιδιά. Είναι ο συνδετικός κρίκος με την προηγούμενη ομάδα των μεγάλων επιτυχιών. Η αλήθεια είναι ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε αρκετά χρήματα σε μία δύσκολη περίοδο, αποδεικνύοντας ότι η οικογένειά του παραμένει και είναι συνυφασμένη με το θαύμα που λέγεται Παναθηναϊκός και έχει συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα".

    Για τον Μπαρτζώκα,είπε: 
    "Έχουμε περάσει πολλά μαζί με τον κόουτς. Απλά, για δύο ώρες θα είμαστε αντίπαλοι. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο".

    Για  τις μεταγραφές που έγιναν,είπε: 
    "Οι περισσότερες επιλογές στις ομάδες του φετινού πρωταθλήματος έγιναν από ανάγκη, αλλά υπάρχει μεράκι και πάθος για δουλειά σε όλες τις ομάδες".

    Για το νέο πρωτάθλημα,είπε: 
    "Θέλουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ώστε να έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας εν όψει Ευρωλίγκα. Και σίγουρα η αποστολή μας είναι δύσκολη στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, που είναι μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στη φετινή διοργάνωση".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad