Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΙΕΣ ΞΥΔΙ ΡΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ!

    Ο νέος ερυθρόλευκος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, θίχτηκε λέει από τις επιθετικές ανακοινώσεις της Παναθηναϊκός Συμμαχίας προς το πρόσωπο του...

    Οι αλήθειες ενοχλούν, όταν κάποιος έχει λερωμένη τη φωλιά του, αυτό ισχύει και με τον εντολοδόχο πρόεδρο της ΕΠΟ ή αλλιώς υπάλληλο του προέδρου των λιμανίσιων.


    Τα ψέμματα που λέει ότι δεν ανήκει σε κανένα "στρατόπεδο" δεν παίρνανε ούτε παιδάκια, αν είχε κότσια θα παραδέχονταν πως είχε την στήριξη του παχύδερμου πρόεδρου για να βγει πρόεδρος στην ΕΠΟ, τώρα είναι υποχρεούμενος να εξαργυρώσει με κάθε τρόπο αυτή την στήριξη με σφάξιμο του Παναθηναϊκού και σφυρίγματα υπέρ του γαύρου που θα του δώσουν ένα ακόμα σάπιο πρωτάθλημα. 

    Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του σε ραδιόφωνο:

    Για την Παναθηναϊκή Συμμαχία,είπε: 
    "Προσπαθώ κι εγώ να εξηγήσω την στάση αυτή, δεν μπορώ. Δεν έχω χρώμα. Ανήκω στο ποδόσφαιρο και μόνο".

    Για το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να πολεμήσει,είπε: 
    "Είναι το θέμα της τεχνητής αναξιοπιστίας που δημιουργείται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν είναι κάτι που δημιουργείται με τις ενέργειες ενός ή δύο. Η ευθύνη ανήκει σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια. Όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο, έχει ευθύνη".

    Για την λύση,είπε: 
    "Θα κάνω ό,τι μπορώ για να πείσω τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να συνεργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση. Να κατανοήσουν όλοι ότι το συμφέρον τους είναι κοινό".

    Για τις προτεραιότητές του,είπε: 
    "Θα κάνουμε αυτά που πρέπει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις Ενώσεις. Σκοπός μας είναι να γίνει ενοποίηση της Γ΄ με την Δ΄ Εθνικής και να προκύψει η Γ΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία. Όσον αφορά τις Ενώσεις, γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, γι΄ αυτό και θα υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας για τους υπαλλήλους".

    Για κάτι που δεν πρόκειται να αγγίξει,είπε: 
    "Μα φυσικά, την Εθνική. Θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε κατά γράμμα το πλάνο του Φερνάντο Σάντος, όπως έκανε και ο κ.Πιλάβιος".

    Για την διαιτησία,είπε: 
    "Είναι αρκετά καλή, ως πολύ καλή η παρουσία των διαιτητών. Και η εκτίμησή μου είναι ότι θα γίνεται συνεχώς καλύτερη".
    ---------------------
    Τα μεγάλα λόγια η ίδια καραμέλα για την βελτίωση του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας, τον είδαμε και σαν πρόεδρο της ΚΕΔ τι έκανε για τη διαιτησία, μόνο αυτός και οι γαύροι βλέπουν την διαιτησία να πηγαίνει καλά. Ας παραιτηθεί γιατί ούτε για μπακάλης δεν κάνει και ας αφήσει τις υποκρισίες, όσο για την ενόχληση του από την Παναθηναϊκή Συμμαχία...ας πιει ξύδι!

    Editorial: Prasinosmperes

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad