Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΓΙΝΕ ΤΟΥ... ΛΑΖΑΡΟΥ!

    Στις νίκες με σημαντικό διπλό επέστεψα ο Παναθηναϊκός, κάνοντας έτσι μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα και γενικά, αφού η εμφάνιση κόντρα στην Τοτεναμ μπορεί να είναι η αφετηρία για καλή συνέχεια....

    Μετά από αυτό ξύπνημα όλων που έφερε το διπλό ψυχολογίας, η ομάδα θα συμμαζέψει τα προβλήματα της καθώς θα έχει και το χρόνο, αφού θα γίνει διακοπή του πρωταθλήματος λόγο της Εθνικής ομάδας. Ο Φερειρα θα έχει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν, θα σφίξουν οι σχέσεις με τους παίχτες και όταν αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα να εμφανιστεί πιο δυνατή.

    Παίχτης του αγώνα ο Λάζαρος, που πέτυχε και τα δυο γκολ της νίκης, δεν ήταν μόνο αυτά καθώς γενικά  η εμφάνιση του ήταν πολύ θετική σε όλο τον αγώνα, όπως και του Γιουρκα που συνέχισε τις καλές εμφανίσεις μετά τον αγώνα με την Τοτεναμ, επίσης καλοί ήταν οι Ζεκα και Σισοκο.

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο ημίχρονο, πολύ κακό ξεκίνημα για την ομάδα, αφού πολύ νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δεν έπαιζαν συγκεντρωμένα οι παίχτες του Φερειρα, παρ όλα αυτά στο 10' λεπτό κερδίζουν πέναλτι, το εκτελεί ο Τοτσε αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης μπλοκάρει.

    Στη συνέχεια όμως οι πράσινοι ξύπνησαν και με ένα επιθετικό ξέσπασμα φέρνουν τούμπα το ματς, η αρχή γίνεται στο 26΄λεπτο, όταν ο Ζεκα με εξαιρετική προσπάθεια στέλνει ωραία μπαλιά για τον Χριστοδουλόπουλο και εκείνος με δυνατό σουτ κάνει το 1-1. Το πράσινο ξέσκασμα συνεχίστηκε, χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά στο 30΄ λεπτό ήρθε η εξιλέωση, μετά από εξαιρετική πάσα του Σισοκο στον Χριστοδουλόπουλο και εκείνος για δεύτερη φορά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2, όπου ήταν και το τελικό για το πρώτο ημίχρονο, με τους πράσινους μετά το 20΄ λεπτό να είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού.

    Το δεύτερο ημίχρονο είναι κάπως νωχελικό στα πρώτα λεπτά, στο 51' λεπτό άλλη μια καλή ευκαιρία για τους πράσινους με τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά στη συνέχεια μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα της Ξάνθης ο Τοτσε βάζει γκολ αλλά είναι οφ-σαιτ.

     Είχαν ευκαιρίες οι πράσινοι και για άλλο γκολ, αλλά οι προσπάθειες δεν είχαν θετική κατάληξη, μετά το 80' λεπτό λόγο και της κούρασις από το ματς της Πέμπτης με την Τοτεναμ η ομάδα έκανε συντήρηση του σκορ, κάτι που δεν άρεσε στον Φερειρα γιατί παρα λίγο να το πληρώσει η ομάδα σε μια φάση, αλλά δεν έγινε κάτι σημαντικό, έτσι ο Παναθηναϊκός έφυγε αλώβητος από μια δύσκολή έδρα, με ένα διπλό που θα του δώσει ακόμα καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια, τελικό σκορ 1-2!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad