Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΕΓΙΝΕ!

    Η ομάδα έφτασε σε τραγική κατάσταση αγωνιστικά και χρειαζόταν ένα "ηλεκτροσόκ" που θα τάραζε τα νερά στην Παιανία μπας και ξυπνήσουν...

    Η κίνηση που τάραξε τα μέρα, ήταν η απόφαση(προτροπή Φερέιρα) του Γιάννη Αλαφούζου να γίνει διακοπή συμβολαίου με τον Κώστα Κατσουράνη, σε έναν παίχτη που προβληματιζε γενικά τον Φερέιρα και τον κόσμο, από την περσινή σεζόν του πρωταθλήματος, καθώς η απόδοση του σαν παλιά καραβάνα δεν ήταν η αναμενόμενη σε πολλούς τομείς γενικά.

    Μετά την σημερινή "έκπληξη", λένε πολλοί ότι ο Κώστας Κατσουρανης είναι ένας από τους παίχτες της πολυμετοχικότητας που έπρεπε να φαγωθεί, διαφωνώ κάθετα με αυτή την άποψη, όσον αφορά τον συγκεκριμένο παίχτη, σε άλλες περιπτώσεις που έχουν γίνει ναι αυτό ήταν γεγονός, αλλά στην περίπτωση του Κατσουράνη αυτό δεν αποτελούσε αφορμή για την απομάκρυνση του. Μην παρεξηγηθώ με όσα γραφω για την υπόθεση Κατσουρανη, ξαθαρίζω πως ο μόνος υπαίτιος για την κατάντια της ομάδας μας, είναι ο Τζιγγερ! 

    Ήταν παίχτης που βοήθησε στην κατάκτηση του νταμπλ δεν θα διαφωνήσω, άλλα το νταμπλ δεν το πήρε αυτός και ας είχε πετύχει 8 γκολ, άλλοι (Σισε, Ζιλμπερτο,Λετο) ήταν αυτοί που βοήθησαν να κατακτηθεί ο τίτλος.

    Το κακό με τον Κατσουρανη(και κάποιους άλλους Έλληνες παίχτες) αρχίζει επί εποχής Τεν Κατε, συνεχίστηκε επί Νιοπλια και έκανε δειλά την εμφάνιση του από πέρσι μέχρι και σήμερα επί εποχής Φερειρα. Η καθαρή και μονή αλήθεια που απομακρύνθηκε ο Κατσουρανης είναι αγωνιστική και σε θέματα συμπεριφοράς στην Παιανία. Και αν θυμάστε είχε σκοπό ο Πορτογάλος να τον αφήσει εκτός πλάνων από το καλοκαίρι, αλλά ήθελε να του δώσει μια τελευταία ευκαιρία, την έδωσε, αλλά τελικά αλλαγή δεν είδε μέχρι και στους τελευταίους αγώνες, αναγκαστικέ και μετά από συζήτηση με τον Αλαφούζο, ζήτησε να διακοπεί η συνεργασία με τον διεθνή μέσο.

    Ο Φερέιρα δεν είναι τυχαίος προπονητής, είχε υπό της οδηγίες του παιχταράδες με προσωπικότητα, δεν είναι Τεν Κατε ούτε Νιόπλιας, έχει άλλη βαρύτητα και ήταν από τους λόγους που τον επέλεξε ο Νικόλας Πατέρας!

    Ο κόσμος δεν ξέρει πολλά από τα εσωτερικά της Παιανιας επί εποχής Τεν Κατε μέχρι και σήμερα με τους Έλληνες παίχτες, μεταξύ αυτών και ο Κατσουράνης και ούτε είναι της παρούσης να ξέρει, σας τονίζω κάτι όμως με βεβαιότητα και γνώση, ότι την τελευταία δεκαετία και παραπάνω, είναι περισσότεροι οι ξένοι ποδοσφαιριστές που αγάπησαν τον κόσμο και πόνεσαν την ομάδα παρα οι Έλληνες, αυτό ισχύει ακόμα και στον επαγγελματικό τομέα.

    Ξεκάθαρα πράγματα, ο Κωστας Κατσουρανης δεν γούσταρε που του έγινε 50% μείωση συμβολαίου φέτος και ας συμφώνησε, γιατί απλά δεν μπόρεσε να βρει ομάδα, όταν κάποιος κάνει κάτι αναγκαστικά δεν έχει αξία, δεν μπορεί πλέον μόνο με το όνομα να προσφέρει στον Παναθηναϊκό, δεν μπορεί να το παίζει "χαλίφης στη θέση του χαλίφη" μέσα στα αποδυτήρια και στην Παιανία, τον ευχαριστούμε για την πρόσφορα του στον Παναθηναϊκό, αλλά κάποια πράγματα έχουν και τα όρια τους, είναι θέμα ιεραρχίας και σεβασμού προς τον σύλλογο!!!

    Με εκτίμηση, Trifilatos!

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad