Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ EUROLEAGUE"

    Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού που σιγά σιγά δείχνουν να βρίσκουν ρυθμό, ο Ροκο Ουκιτς, μίλησε για τη νίκη κόντρα στην Ολίμπια και για τη συνέχεια...

    Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε σε ιστοσελίδα της χώρας του:

    "Η Ολίμπια δεν έπαιξε και το καλύτερο παιχνίδι της. Νομίζω ότι στα προηγούμενα ματς και ειδικά σε αυτό κόντρα στην Φενέρμπακτσέ, την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν πολύ καλύτερα. Δεν είναι ακόμη σε ικανοποιητικά επίπεδα για την Euroleague".

    Για το αν ήταν δύσκολος αντίπαλος η Ολίμπια, είπε... 
    "Το παιχνίδι της Ολίμπια δεν αποτέλεσε πρόβλημα για εμάς. Πάμε σε κάθε αγώνα για να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και επικεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι. Είμαστε μία νέα ομάδα και ακόμη ψάχνουμε την κατάλληλη χημεία. Έχουμε ότι χρειαζόμαστε για να παλέψουμε για την Euroleague. Από εμάς εξαρτάται πότε θα φτάσουμε στο σωστό επίπεδο και ελπίζω να είναι σύντομα".

    Τέλος, για την προσωπική του απόδοση στο παιχνίδι, είπε...
    "Σε κάθε παιχνίδι θέλω να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο. Την Παρασκευή έκανα δύο λάθη στο ξεκίνημα, όμως στη συνέχεια βελτιώθηκα. Πρέπει να συνηθίσω πως το παιχνίδι του Παναθηναϊκού είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έκανα τα τελευταία 6 χρόνια. Ακόμη και έτσι όμως, νομίζω ότι έχω από τους μεγαλύτερους χρόνους συμμετοχής και είμαι χαρούμενος που όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο. Νομίζω όμως ότι θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα, αλλά χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά. Τότε θα παίξουμε πολύ καλύτερα".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad