Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΥΚΙΤΣ: "ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΕΑΛ"

    Δέκα μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι της Ευρωλιγκα κόντρα στη Ρεαλ και ο Ροκο Ουκιτς να τονίζει πως η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί περισσότερο...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε σε αθλητική εφημερίδα:
    "Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, όπως είναι πάντα το πρώτο παιχνίδι. Όλοι είναι νευρικοί και όπως είναι λογικό όλοι θέλουν να δώσουν μια πρώτη καλή εντύπωση στον κόσμο που βρίσκεται στο γήπεδο. Ήταν περισσότερος κόσμος απ’ ό,τι περίμενα κι αυτό είναι θετικό για το ξεκίνημά μας.

    Αυτό μας έκανε πολύ καλό κι εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερο μπάσκετ, προκειμένου να έχουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μας και το ξέρουμε. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, καθώς απέχουμε μόλις δέκα μέρες από το πρώτο πραγματικά δύσκολο παιχνίδι στη Euroleague, αυτό της πρεμιέρας με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

    Αυτές τις μέρες θα πρέπει λοιπόν να βελτιωθούμε και ευελπιστώ ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά. Σίγουρα θα είναι ζόρικο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά και θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά. Είναι νωρίς να πούμε κάτι άλλο. Πρέπει να παραμείνουμε υγιείς και να κάνουμε τα πάντα ώστε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι κι αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad