Header Ads

  • Breaking Green News

    ΒΙΤΟΛΟ: "ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ"

    Ο Βικτορ Βιτόλο μεταξύ άλλων, ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, εκ μέρους όλων των παικτών, για την κακή εικόνα που παρουσίαζαν πριν τον αγώνα με την Τοτεναμ...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

    Για την ισοπαλία απέναντι στην Τότεναμ και τα κέρδη στην ψυχολογία της ομάδας,είπε: "Ψυχολογικά αυτός ο βαθμός είναι ένα κίνητρο. Ψάχναμε την νίκη-αν και θα θέλαμε τους τρεις βαθμούς μετά την ήττα στο Μάριμπορ- και είδαμε επίσης ότι μπορούμε να σταθούμε ανώτεροι και απέναντι σε ομάδες, οι οποίες είναι μεγάλες όπως η Τότεναμ. Πιστεύω ότι κάναμε μια αρχή, ώστε να συνεχίσουμε πλέον με καλύτερες εμφανίσεις".

    Για την αγωνιστική βελτίωση του Παναθηναϊκού,είπε: 
    "Η δουλειά που κάνουμε, αρχίζει να αποδίδει καρπούς, ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις. Δεν θεωρώ ότι έχουμε κάνει κάτι μεγάλο, συνεχίζουμε τη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει και ελπίζω ότι με νίκη την Κυριακή απέναντι στην Ξάνθη θα μπορέσουμε να αρχίσουμε μια σειρά καλών εμφανίσεων και να πάμε τον Παναθηναϊκό ψηλότερα".

    Για την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη,είπε: 
    "Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι και όλες οι ομάδες μας δυσκολεύουν. Η εικόνα είναι σαφής, δεν είμαστε στην κατάσταση που πρέπει και στην θέση που αρμόζει στον Παναθηναϊκό στον βαθμολογικό πίνακα. Όμως θα συνεχίσουμε να κάνουμε καλή δουλειά, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, με σκοπό να κερδίζουμε τους αγώνες".

    Για το μήνυμα που στέλνει στους οπαδούς του Παναθηναϊκού,είπε: 
    "Πάνω από όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους μας- προσωπικά, αλλά και εκ μέρους των συμπαικτών μου- για την εικόνα που είχαμε δείξει μέχρι τώρα, αλλά και για την θέση που έχουμε στην βαθμολογία. Όποιος φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού, γνωρίζει τις σκέψεις που έχουν οι φίλαθλοι και ο σκοπός μας είναι πλέον να αποδείξουμε ότι μπορούμε. Όχι με λόγια, αλλά με έργα στον αγωνιστικό χώρο. Και θέλω να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους, οι οποίοι μέχρι τώρα μπορεί να είναι στεναχωρημένοι, ότι θα προσπαθήσουμε από εδώ και στο εξής να τους κάνουμε χαρούμενους και βασιζόμαστε στην υποστήριξη τους".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad