Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ"

    Με νέα επιστολή, αυτή τη φορά προσωπική του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ξεκαθαρίζει στη Nova πως θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την ιδέα του Παναθηναϊκού...

    Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

    "Αγαπητοί φίλοι της NOVA,
    Αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε γραπτώς στην εκτός θέματος επιστολή σας, προκειμένου να μην σας μείνει καμία απορία και προς αποκατάσταση της αλήθειας.

    1.Προφανώς και διακατέχεσθε από σύνδρομο καταδίωξης, μιας και οι απειλές και τα τελεσίγραφα αποτελούν αποκυήματα φαντασίας. Και φυσικά, αυτό το σύνδρομο υποδηλώνει και το αίσθημα ενοχής που σας διακατέχει για την ανθελληνική και αντιπαναθηναϊκή στάση σας, την οποία και καταδίκασε σύσσωμο το φίλαθλοι μπασκετικό κοινό.

    2.Με την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό δεν θα ανεχθούμε ποτέ ξανά παιχνιδάκια και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από την «ελληνοφιλή» διοίκηση της «ελληνικής» NOVA!

    3.Και μια φιλική συμβουλή, παίρνοντας το θάρρος από την 8ετή αγαστή συνεργασία μας. Μέσα στον κυκεώνα της κρίσης, λίγες είναι οι οικογένειες που επενδύουν σημαντικά ποσά στον ελληνικό αθλητισμό. Στο δε μπάσκετ μόλις δύο! Μία εξ’ αυτών είναι η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Καλά θα κάνετε λοιπόν να στηρίξετε πραγματικά αυτή την προσπάθεια των ολίγων που απέμειναν εάν σας ενδιαφέρει να μείνει ζωντανή η ελληνική καλαθοσφαίριση, πέραν του κέρδους που εύλογα στοχεύετε, όπως άλλωστε κάθε επιχείρηση.

    Επειδή όμως ο Παναθηναϊκός δεν είναι επιχείρηση, αλλά ιδέα για την οποία φίλαθλοι, παίκτες, προπονητές και Γιαννακόπουλοι έχουν χύσει δάκρυα και αίμα, κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες με τα κατορθώματά τους, σας δηλώνουμε ευθαρσώς ότι θα την υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο, έναντι σε όποιον επιχειρήσει να την ειρωνευτεί ή να τη λοιδορήσει στο μέλλον!

    Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
    Δημήτρης Γιαννακόπουλο".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad