Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠAΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ;

    Τα φερέφωνα του γαύρου τα τελευταία χρόνια πουλάνε ψέματα για τον λαο της Τρούμπας, πως είναι περισσότεροι και στηρίζουν την ομάδα τους...

    Αυτό δεν φαίνεται από πουθενά στις πράξεις μόνο στις ψεύτικες παραπληροφορήσεις τους.

    Μια ακόμα ποδοσφαιρική σεζόν άρχισε και ο κόσμος του Παναθηναϊκού κρατάει τα πρωτεία στα εισιτήρια διαρκείας. Γι' αυτή τη σεζόν ο Παναθηναϊκός έχει κόψει 11.434 διαρκείας, ο Γαύρος 10.500 και η ΑΕΚ 9.200.

    Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως οι γαύροι με συμμέτοχη στο Τσαμπιονς Λιγκ, με δικό τους γήπεδο κλπ, πάλι έχουν λιγότερα διαρκείας, μάλιστα σημείωσαν και μεγάλη μείωση από πέρσι. Ενώ ο Παναθηναϊκός των πολλών διοικητικών προβλημάτων, χωρίς δικό του γήπεδο και με συμμετοχή στο Γιουροπα Λιγκ έχει περισσότερα διάρκειας και σε αύξηση.

    Όλα τα ρεκόρ στην Ελλάδα είναι των οπαδών του Παναθηναϊκού, έχουμε το ρεκόρ σε κατάμεστο ΟΑΚΑ, έχουμε την πιο πολυπληθή μετακίνηση οπαδών στο εξωτερικό με αρκετά ρεκόρ, έχουμε τα περισσότερα εισιτήρια διαρκείας που έχουν διατεθεί ποτέ στην Ελλάδα, το 2008-35.000, το 2009-31.000 και το 2010-30.000, είναι κάποια από τα ρεκόρ που δεν έχουν καταρριφθεί μέχρι σήμερα και ούτε πρόκειται να γίνει και στο μέλλον, παρα μόνο από εμάς! 

    Μίλησε κανείς για κόσμο; Μίλησε κανείς για στήριξη; Μίλησε κανείς για ρεκόρ; Μόνο εμείς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και κανείς άλλος!

    Editorial: Prasinosmperes

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad