Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΧΑΣΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ

    Καθόλου καλός ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, τα πολλά λάθη έφεραν την ήττα σε ένα παιχνίδι που ο κόσμος θα περίμενε κάτι καλύτερο...

    Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι πράσινοι έδειχναν να μην μπορούν, δεν έβγαζαν εμπιστοσύνη στο παιχνίδι τους, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση με τα λάθη(23) πάλι να στοιχίζουν σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα.

    Και στα τέσσερα δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός ήταν πίσω στο σκορ, μόνο στο πρώτο το πάλευε, αλλα στο δεύτερο η ομάδα ήταν τραγική με τους γηπεδούχους να παίρνουν διαφορά +13, σε κάποια σημεία του αγώνα που οι πράσινοι πλησίαζαν γινόταν αυτά τα τραγικά λάθη και η διάφορα μεγάλωνε πάλι υπέρ των γηπεδούχων.

    Πιο διακριθείς ήταν οι... Μάσιουλις 14, Διαμαντίδης 12, Ούκιτς 11 και Πανκο 9. Οι Σχορτσανιτης, Λασμε, Αρμστρονγκ και Τσαρτσαρης κινήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα.

    Δεκάλεπτα του αγώνα: 19-17, 42-29, 58-41, 73-64.

    Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (προπ.Πιανιτζιάνι): ΜακΚάλεμπ 13, Ονάν 4, Ερμίς, Σάτο 7, Μπρέμερ 8, Άντερσεν 2, Πέκερ, Σαβάς 3, Μπατίστ 6, Κάραμαν 12, Μπογκντάνοβιτς 13, Πρέλτζιτς 5.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Μπράμος, Πάνκο 9, Ματσιούλις 14, Άρμστρονγκ 2, Ούκιτς 11, Λάσμε 7, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 12, Κίτσεν, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Σχορτσανίτης 7.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad