Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ"

    Για τη δουλεία που γίνεται στις προπονήσεις και δεν φαίνεται στους αγώνες, τόνισε ο Ζεσουάλδο Φερειρα...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

    Για τον αγώνα, είπε...
    "Δεν πετύχαμε γκολ έτσι ώστε να κερδίσουμε. Η ομάδα δούλεψε σε όλο το παιχνίδι για να κερδίσει. Τα αποτελέσματα δεν είναι καλά και δεν δικαιολογούν την καλή δουλειά που γίνεται. Όλα αυτά βαραίνουν τα πόδια και κάνουν πιο δύσκολα τα καθήκοντα των παικτών. Ορισμένοι παίκτες έχουν μεγάλη κόπωση και υπάρχουν τραυματίες που αναγκαστικά πρέπει να μπουν άμεσα στο παιχνίδι. Αυτό συνέβη με τα δύο στόπερ μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά για να νικήσουμε στον επόμενο αγώνα.

    Έχουμε δυσκολίες. Όχι μόνο σήμερα αλλά και από το παρελθόν για τη διαχείριση των παικτών και των καταστάσεων. Έχουμε επτά παίκτες νοκ άουτ. Μέσα σε 2,5 μήνες έχουμε κάνει 18 αγώνες, τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά και δεν δικαιολόγησαν τη δουλειά που κάνει η ομάδα".

    Για το τι φταίει, είπε...
    "Η ομάδα δούλεψε πολύ δεν μπορούμε να της προσάψουμε κάτι. Όλοι πρέπει να κατανοήσουν ότι δεν είναι εύκολο για τους νεαρούς να μπορέσουν να σταθούν από την αρχή. Είναι βαρύ να παίζουν στον Παναθηναϊκό και να πρέπει να κερδίζουν σε κάθε αγώνα. Η φανέλα είναι βαριά. Οι νέοι χρειάζονται, χρόνο προσαρμογής. Ώπως και οι άλλοι παίκτες που ήρθαν φέτος, για να ενταχθούν καλύτερα στο σύνολο".

    Για τη συνέχεια, είπε...
    "Παρ' όλες αυτές τις δυσκολίες πρέπει να συνεχίσουμε το καθήκον μας, που δεν είναι άλλο από το να κερδίζουμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά, περιμένοντας όλοι να έχουν ανασυντάξει τις δυνάμεις τους και μετά περιμένουμε και τους διεθνείς να επιστρέψουν σε καλή κατάσταση. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές και δεν θυμάμαι να είχαμε άλλη φορά τέτοιες δυσκολίες. Τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad