Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΦΕΡΕΙΡΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ, ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Ο ΡΟΤΣΑ!

    Φαίνεται πως η σταδιοδρομία του Ζεσουαλδο Φερειρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, θα έχει τελειώσει το πολύ μέχρι την Πέμπτη...

    Μετά τα στηρίζω του Αλαφούζου μέχρι τέλους τον Φερειρα, φαίνεται πως μετά από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν τις τελευταίες ώρες, ίσως και ο Πορτογάλος να κατάλαβε πως θα ήταν το καλύτερο και για τον ίδιο να αποχωρήσει.

    Αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Αλαφούζος επειδή έχει φιλικούς δεσμούς με τον Πορτογάλο, προσπαθεί να του δώσει ένα άλλο πόστο στην ομάδα εκμεταλλεύοντας τις γνώσεις του και τις γνωριμίες τόσο στην Ιβηρική χερσόνησο όσο και στην Λατινική Αμερική, κάποια από τα πόστα που θα του προτείνει ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αυτά του τεχνικού διευθυντή, ειδικού συνεργάτη της διοίκησης ή υπευθύνου σε θέματα σκάουτινκ σε Πορτογαλία, Ισπανία και Λατινική Αμερική.

    Όσον άφορα τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το ποιος θα είναι στον πάγκο, πρώτος υποψήφιος είναι ο προπονητής της ομάδας κάτω των 20, Χουάν Ραμόν Ρότσα, σε αυτό το σημείο να πούμε κάτι που ήταν στις σκέψεις του Αλαφούζου αλλά δεν φαίνεται να ευδοκιμεί, πίστευε πως ο Ζεσουαλδο Φερειρα θα μπορούσε να έχει δεξι του χέρι στον πάγκο τον Ροτσα σε μόνιμη βάση.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad