Header Ads

  • Breaking Green News

    ΗΡΕΙΩΤΗΣ: "Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ"

    Για την Λεωφόρο, την παράγκα, τον Φερειρα και τον Ροτσα, μίλησε ο υποψήφιος για το Δ.Σ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Γιάννης Ηρειώτης...

    Αναλυτικά οσα δήλωσε:

    Γι το γεγονός ότι η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" δεν πέτυχε τους αρχικούς στόχους της,είπε: 
    "Ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε με τα αποτελέσματα και αυτό αποθάρρυνε τον κόσμο. Αν δεν ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος ο Παναθηναϊκός θα ήταν σε πολύ χειρότερη θέση. Τα πράγματα στον Παναθηναϊκό είναι δύσκολα. Και μένα μου κάνει εντύπωση πως έχουν βάλει μόνο 24 άτομα πάνω από 4.000 ευρώ. Οι λόγοι μπορεί να είναι το ότι δεν έχουν έντονο ενδιαφέρον και ειλικρινή αγάπη για τον Παναθηναϊκό. Και μιλάω για συγκεκριμένες περιπτώσεις".

    Για την επιστροφή στην Λεωφόρο και το γήπεδο στο Βοτανικό,είπα: 
    "Δεν έχει τα χρήματα ο Παναθηναϊκός για να είναι στο ΟΑΚΑ. Για εμάς τους Παναθηναϊκούς η Λεωφόρος σημαίνει πολλά. Ο περιορισμός των εσόδων είναι σημαντικό θέμα για την ΠΑΕ. Πιστεύω πως το αίτημα για επιστροφή στη Λεωφόρο είναι δίκαιο. Αν θέλουν να κάνουν πράσινο πάρκο τη Λεωφόρο να προχωρήσουν τις διαδικασίες για να πάει ο Παναθηναϊκός στο Βοτανικό. Γήπεδο δίνουμε, γήπεδο παίρνουμε. Δεν κατεδαφίζεται η Λεωφόρος. Το γήπεδο θα γίνει στο Βοτανικό και θα είναι αποτέλεσμα των προσωπικών ενεργειών του Γιάννη Αλαφούζου και κάποιων εξειδικευμένων συνεργατών. Από τη στιγμή που η Πολιτεία τηρήσει τις δεσμεύσεις της θα δείτε ότι η εικόνα του Βοτανικού δεν θα έχει καμία σχέση με τη σημερινή εικόνα".

    Για τις προσεχείς εκλογές της Συμμαχίας, είπε: 
    "Οι εκλογές ενδέχεται να δώσουν ώθηση. Είναι ένα νέο μοντέλο για την ομάδα αλλά στο εξωτερικό, σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, είναι κάτι θεσμοθετημένο. Δεν υπάρχουν πιο καθαρές διαδικασίες. Ο Παναθηναϊκός διοικείται από τον κόσμο του".

    Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα,είπε:
    "Συμμερίζομαι την άποψη του Γιάννη Αλαφούζου ότι ο Φερέιρα είναι ένας φιλόσοφος του ποδοσφαίρου. Ωστόσο αυτή τη χρονιά δεν υπήρχε χημεία προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύνολο επιτυχιών. Ο Φερέιρα έχει γνώσεις και θα μπορούσε να βοηθήσει από άλλο πόστο τον Παναθηναϊκό".

    Για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα,ειπε: 
    "Ο Ρότσα είναι άνθρωπος του Παναθηναϊκού. Ήταν εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και έχει προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν να δουν την ομάδα να ανεβαίνει και να παίζει καλύτερα. Ο Ρότσα έχει αποδείξει την αξία του ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα φανούν τα θετικά αποτελέσματα".

    Για το παρασκήνιο και τους τρόπους καταπολέμησής του,είπε: 
    "Κάποια στιγμή θα πρέπει να επικρατήσει ο Νόμος και να σταματήσουν τα άσχημα φαινόμενα. Δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχει η υπόθεση των στημένων αγώνων. Δε μιλάω για τις παράγκες του παρελθόντος που φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμα. Υπήρχε, υπάρχει και ελπίζω να σταματήσει να υπάρχει παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να φωτίσουμε συνθήκες και ανθρώπους που δημιουργούν πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε συμμάχους και θα τους αυξήσουμε".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad