Header Ads

  • Breaking Green News

    ΒΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΛΑΝΑ!

    O Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε οριακό σημείο διοικητικά, οικονομικά και κυρίως αγωνιστικά, για όλα αυτά πρέπει κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους...

    Ο Παναθηναϊκός αυτοεξευτελίζεται και ο κόσμος του φτάνει στην αγανάκτηση με την υπομονή να εξαντλείται και την έκρηξη να είναι κοντά, βλέποντας την ομάδα του να μικραίνει επικίνδυνα αγώνα με αγώνα  σε Ελλάδα και Ευρώπη!

    Παίχτες ομάδων όπως της Κέρκυρας, βγαίνουν δημοσίως και λένε πως ο Παναθηναϊκός πλέον δεν φοβίζει καμία ομάδα, αυτό είναι ντροπή και απαξίωση, για τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας! Οργή προκαλούν όλα αυτά κατά αυτου που οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κατάσταση.

    Ο Αλαφούζος μπορεί να έσωσε ένα ακυβέρνητο καράβι από τα βράχια αλλά αυτό δεν έλυσε το πρόβλημα, δεν έχουν γίνουν πολλά πράγματα, δεν γίνεται ο αντιπρόεδρος της ομάδας Χρήστος Παναγοπουλος να λέει στα μέλη της Συμμαχίας πως για τα επόμενα 2-3 δεν θα διεκδικούμε πρωτάθλημα και δύσκολο να παίζουμε και Ευρώπη.
    Είναι δυνατόν να λέγονται αυτά για τον Παναθηναϊκό από ανθρώπους της διοίκησης; Έχουν συνειδητοποιήσει που βρίσκονται; Και αλήθεια να είναι λόγο των οικονομιών προβλημάτων, αυτό δεν λέγεται. Αυτό το πλάνο θυμίζει άλλες εποχές, ας καταλάβουν επιτέλους πως διοικούν τον Παναθηναϊκό και όχι τον Άρη, τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός από τη φύση του πρέπει πάντα, είναι υποχρεωμένος, να παλεύει για κάθε τίτλο και διάκριση ακόμα και αν αγωνίζεται με παίχτες των ακαδημιών. 

    Σας αρέσει αυτό το πράγμα που βλέπουμε σε κάθε αγώνα; Απευθύνομαι σε όλους τους μετόχους που πρόσφεραν και προσφέρουν στον Παναθηναϊκό και όχι στον αποτυχημένο από κάθε άποψη Τζιγγερ. Αυτό το πράγμα που βλέπουμε δεν είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μας και πρέπει όλοι να αφήσουν τους προσωπικούς τους εγωισμούς και να βάλουν πάνω απ΄ολα το καλό του συλλόγου.

    Οι άνθρωποι που οδήγησαν την ομάδα με τις μεθοδεύσεις τους, σε αυτή την απελπιστική κατάσταση, με πρώτο τον Τζιγγερ, τον Δημήτρη και Παύλο Γιαννακόπουλο και όλους τους δημοσιογράφους φερέφωνα, να πάνε γονατιστοί και να ζητήσουν συγνώμη από τον Νικόλα Πατέρα (13 εκατ) και τους Βγενοπουλο(23 εκατ), Ζολώτα (9 εκατ), Νίκα (5 εκατ), Ξυλάς (5 εκατ), για τον ύπουλο και αντιπαναθηναικό πόλεμο που τους έκαναν!

    Ο Γιάννης Αλαφούζος αν θέλει πραγματικά να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, έχει τρεις δρόμους να ακολουθήσει, να βάλει χρήματα ίδιος και όποιοι συνεργάτες του στην ομάδα, είναι από τους μεγάλους επιχειρηματίες της Ελλάδας, δεν γίνεται η κρίση να αποτελεί δικαιολογία, η κρίση υπάρχει σε όλη την Ευρώπη, αλλά οι ομάδες κάνουν επενδύσεις για να μπορούν να διατηρούνται σε σοβαρό επίπεδο και εδώ μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και όχι μια τυχαία ομάδα. Δεύτερον, να πείσει με κάθε τρόπο τους Πατέρα και Βγενόπουλο να να βοηθήσουν ξανά τον Παναθηναϊκό και τρίτον, να βρει οπωσδήποτε επενδυτή που να μπορεί άμεσα να βάλει λεφτά στην ομάδα!

    Στην συνέντευξη που έδωσε ο Αλαφούζος, ο κόσμος δεν άκουσε αυτά που έπρεπε, έχει αρχίσει να βγάζει δυσπιστία στον κόσμο γιατί το πλάνο που έχει επιλέξει για τον Παναθηναϊκό είναι βγαλμένο από την εποχή του Τζιγγερ, μας είπε πως η ομάδα έχει χρέη 27 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία έγιναν με τις πραξικοπηματικές κινήσεις του Τζιγγερ, αυτός τα έκανε αυτός να τα πληρώσει, ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του δεν φταίει σε τίποτα!

    Γιάννη Αλαφούζε άσε την επικοινωνία με τον Τζιγγερ και ακούς καλά αυτά που σου λέει ο Νικόλας Πατέρας! 

    Δεν έχει καμία λογική, όταν η ομάδα αγωνίζεται χωρίς να έχει κανένα στόχο, τότε ποιο κίνητρο θα έχουν οι παίχτες για να αγωνίζονται; Ποιο θα είναι το κίνητρο όταν τα συμβόλαια πάνε να γίνουν σαν του Άρη; Η ομάδα θέλει διοίκηση και χρήματα κύριοι, το Γενάρη η ομάδα θέλει παίχτες που να βοηθήσουν για την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη του χρόνου και ότι άλλο καλύτερο!

    υ.γ. Καλή επιτυχία στον στρατιώτη του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα, που επιστρέφει ξανά στον πάγκο του Παναθηναϊκού!

    Editorial: "Το παιδί της Λεωφόρου"

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad