Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΝΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙ!

    Για επιθετικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Χ.Ρ. Ρότσα, στη συνέντευξη πριν τον αγώνα με τη Μαριμπορ και οι παίχτες του το έκαναν πράξη...

    Αυτό που έλειπε μόνο ήταν περισσότερη ευστοχία στις πολλές ευκαιρίες(18) που είχαν οι πράσινοι. Το 1-0 μηδέν αδικεί την ομάδα του Ροτσα, το ματς αυτό μπορούμε να πούμε ήταν μονόλογος για τον Παναθηναϊκό, που από το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι.

    Ο Παναθηναϊκός θα τα παίξει όλα για όλα στο τελευταίο παιχνίδι με την Τοτεναμ στο Λονδίνο, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ο Παναθηναϊκός ξανά έχει μια δουλεία στο Λονδίνο και ελπίζει να τα καταφέρει!

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Εκτός από τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με Κουίνσι και τον Τοτσε να χάνει τα αχαστα για ακόμα έναν αγώνα, ο διαιτητής δεν έδωσε καθαρό πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο και αφού στο τέλος του πρώτου η Μαριμπορ μένει με 10 παίχτες, πάλι ο Παναθηναϊκός έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο με καταιγισμό ευκαιριών, με τους Φορναρολι, Βελασκες και Πετρόπουλο να χάνουν τις ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

    Παίχτης του αγώνα εκτός από τον εκπληκτικό για ακόμα έναν αγώνα Σισοκό, ήταν ο Βιτολο, ο Γιουρκας κάνει σέντρα, χέρι από τον αμυντικό της Μαριμπορ, στην εκτέλεση ο Βιτολο η μπάλα δοκάρι στο 54' λεπτο. Και ενώ ο Παναθηναϊκός χάνει ευκαιρίες για γκολ, στο 67' λεπτό με ατομική ενέργεια ο Βιτολο στην αντίπαλη περιοχή κερδίζει πέναλτι, από πείσμα το εκτελεί ο ίδιος και αυτή τη φορά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

    Οι πράσινοι δεν εφησυχάστικαν από το γκολ και συνέχιζαν και για δεύτερο, θα μπορούσαν να το πετύχουν με τα δυο τετ α τετ του Μαυρία, αλλά δεν ήταν ψύχρεμος στην τελική προσπάθεια με συνέπεια το σκορ να μην αλλάξει, τελικό 1-0 και νίκη που τον κρατάει ζωντανό για την πρόκριση.

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad