Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΒΑ

    Επιτακτική μεταγραφική ενίσχυση από τον Παναθηναϊκό με παίχτες της αμερικάνικης αγοράς...

    Ήδη σε συμφωνία έχει έρθει η ΚΑΕ με τον Μάκρους Μπανκς, είναι 31 χρονών και παίζει πλέι μέικερ. Στο ΝΒΑ οι συμμετοχές του είναι περίπου 250, έχει περάσει από σημαντικές ομάδες όπως οι Μποστον Σελτικς, Τίμπεργουλβς, Χιτ και Ραπτορς, δεν είχε πάντα καλές σεζόν με τις ομάδες του και ειδικά το τελευταίο διάστημα έπαιζε στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Ξέρει να δημιουργεί παιχνίδι και να παίζει άμυνα, αλλά το σουτ δεν το έχει και τόσο στα ατου.

    Κοντά επίσης στον Παναθηναϊκό, χωρίς να το σιγουρέψουμε, είναι και ο Ρασουαλ Μπατλερ, με ύψος 2.01, 33 χρονών και παίζει φόργουορντ. Έχει καλές παρουσίες με ομάδες του ΝΒΑ σε συμμετοχές που φτάνουν κοντά στις 700, όπως οι Χιτ, Κλιπερς και Σικάγο Μπουλς, ενώ μέχρι πριν λίγους μήνες έπαιζε στους Ραπτορς. Αν αποκτηθεί και ο Μπάτλερ θα χρησιμοποιούνται μόνο για το Ελληνικό πρωτάθλημα, αρα η Ευρώπη παει περίπατο με τους λάθος χειρισμούς το καλοκαίρι.

    Για εμάς εδώ στο greenarea οι παίχτες αυτοί είναι "μπαλώματα" στο πρόβλημα που έχει η ομάδα, όχι μόνο σε παίχτες αλλά και στον προπονητή. Από τους δυο παραπάνω αξιόλογη λύση μπορεί να θεωρηθεί μόνο του Μπάτλερ, μακάρι να βγάλουν μάτια αλλά δεν θα λύσουν το πρόβλημα.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad