Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ!

    Μέσα στο 2010 άρχισε σιγά σιγά η κατάρρευση του Παναθηναϊκού, στο ποδόσφαιρο αρχικά και στο μπάσκετ στη συνέχεια... 

    Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός στα δυο λαοφιλέστερα αθλήματα βιώνει την χλεύη των αντίπαλων οπαδών, για την τραγική εικόνα που παρουσιάζει σε αγώνες με ομάδες που στο παρελθόν απλά στο άκουσμα και μόνο της λέξης Παναθηναϊκός θα έχαναν.

    Πως φτάσαμε ως εδώ; Δυο άνθρωποι φέρουν ευθύνες και μόνο, στο ποδόσφαιρο κυρίως υπαίτιος είναι ο Ι.Β.Β (τζιγγερ) και οι τσάτσοι του που πολεμούσαν ξεδιάντροπα την υγιή διοίκηση του Νικόλα Πατέρα και τον Βγενοπουλο που έσπρωξε μόνος του 23 εκατομμύρια ευρώ στην αγαπημένη του ομάδα.

    Πέρασαν κάτι παραπάνω από 2 χρόνια μετά την αποχώρηση-διωγμό του Νικόλα Πατέρα και άρχισε η κάτω βόλτα της ομάδας διοικητικά, οικονομικά και αγωνιστικά. Μετά από εντολή Τζιγγερ στους υπαλλήλους του, έφυγαν-πουλήθηκαν... Ζιλμπερτο Σιλβα, Τζιμπριλ Σισε, Σωτήρης Νινης, Σιμαο κλπ. Σήμερα η ομάδα εχει παίχτες μέτριους, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, που δεν αρμόζουν στην ιστορία του Τριφυλλιού.
    Η ομάδα δεν μπορεί να νικήσει ομάδες πολύ μικρής δυναμικότητας στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη έχει χάσει πολύ από αυτό που ξέρουμε όλοι και το μέλλον φαντάζει εξαιρετικά δυσοίωνο.

    Στην εξαθλίωση της ποδοσφαιρικής ομάδας δεν βοήθησε μόνο ο Τζιγγερ και οι υπηρέτες του, αλλά μέρος της ευθύνης έχουν και οι Παύλος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος  που τάχθηκαν υπέρ και στο πλευρό του Ι.Β.Β μετά από 30 χρόνια οικογενειακής κόντρας, με σκοπό να φτάσουν τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό στην παρακμή...!   

    Μετά το ποδόσφαιρο, ο Τζιγγερ απέκτησε μιμητή που ακολούθησε τις καταστροφικές τακτικές του στο πως να αποδυναμώνονται ομάδες μοντέλα και να καταλήγουν σε ομάδες μπο...λα. Ο μιμητής και πρώην συνεργός (στην καταστροφή του ποδοσφαιρικού τμήματος), ακούει στο όνομα Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Η αρχή έγινε το 2010/11 από τον πάτερα του Παύλο που δεν στήριξε την ομάδα του Ζοτς όσο έπρεπε για να φτάσει στην κατάκτηση του 7ου αστεριού στην Κωνσταντινούπολη, κάπου εκεί αρχίζει και η αποσύνθεση της μεγαλύτερης ομάδας όλων των εποχών και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 

    Ο Δημήτρης παίρνει το χρίσμα από τον πάτερα του, στη κεφαλή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και αμέσως αμέσως μπήκε στα βαθιά του νέου του ρόλου, καθώς έληγαν πολλά συμβόλαια και πρώτιστος του κορυφαίου προπονητή, Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Δημήτρης παίζοντας τα δικά του παιχνίδια τακτικής σε 3 καθοριστικά ραντεβού με τον Ζοτς, δεν καταφέρνει να τον κρατήσει ανανεώνοντας το συμβόλαιο του, παρ όλο που ο Ζελικο ήθελε να μείνει στην ομάδα της καρδίας του! Έτσι ο Παναθηναϊκός έχασε τον "στρατηγό" του, η συνέχεια ήταν αναμενόμενη καθώς χάθηκαν χωρίς προσπάθεια και οι παίχτες(στρατιώτες).

    Στο σήμερα λοιπόν ο Εξάστερος Παναθηναϊκός, για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια δεν είναι φαβορί για κανέναν εγχώριο τίτλο και σχεδόν αβέβαιο αν θα προκριθεί στον δεύτερο γύρο της Ευρωλιγκας.    
    Οι επιλογές της διοίκησης Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στην προσπάθεια δημιουργίας μιας νέας ομάδας, απέτυχαν παταγωδώς ακόμα και αν είναι νωρίς να το πούμε αυτό, θα πάρω το ρίσκο και θα γράψω πως αυτή η ομάδας όπως είναι τώρα και με αυτόν τον προπονητή, δεν υπάρχει μέλλον, πόσο μάλλον να γίνουν πράξεις οι εξαγγελίες του Δημήτρη για νέα 15χρονη παντοδυναμία σε Ελλάδα και Ευρώπη, αυτό απολύεται να γίνει με το παρόν ροστερ, ξεκάθαρα πράγματα!  

    Δείγμα της κατάντιας που έχει οδηγηθεί η ομάδα μπάσκετ, ήταν οι δυο συνεχόμενες απαράδεκτες ήττες, μια στο πρωτάθλημα από τον Ίκαρο Καλλιθέας και η άλλη στο ΟΑΚΑ από μια ασήμαντη ομάδα που ονομάζεται Κιμκι, για τον όμιλο της Ευρωλιγκας. Αυτές οι ομάδες είχαν την ήττα στις τσέπες τους πριν δουν καν τις πράσινες φανέλες στο παρκέ, αν γυρίσουμε πίσω 1 χρόνο, τώρα όμως τέτοιου είδους ομάδες παίζουν με μεγαλύτερη σιγουριά ότι μπορεί και να νικήσουν ακόμα και στην έδρα του Παναθηναϊκού.

    Συμπέρασμα; Μετά την εξαθλίωση του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον Τζιγγερ, φαίνεται πως έρχεται και αυτή του μπασκετικού από τον Δημητρακη Γιαννακόπουλο, αν δεν αλλάξουν εγκαίρως και ριζικά τα πράγματα στο άμεσο μέλλον...!!!

    Editorial: DoctorGreen

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad