Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΚΑΡΝΕΖΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!

    Πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού φέτος στην έδρα του για το πρωτάθλημα, με μέτριο ποδόσφαιρο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο... 

    Θα πρέπει εκεί στην Παιανία να επικεντρωθούν στο πως θα παίζουν με πιο πολύ σιγουριά και δεν θα φοβούνται τα παιχνίδια γενικά, γιατί σήμερα η υπερβολική χαλάρωση θα αποδεικνυόταν τραγική αν ο Καρνέζης δεν έσωζε με εκπληκτική απόκρουση στο τέλος.

    Πλέον στον Παναθηναϊκό μπορούν να ετοιμαστούν για τον εκτός έδρας αγώνα με την Λατσιο για το Γιουρόπα Λιγκ, το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα κρίνει αν η πρόκριση είναι διεκδικήσιμη ή έχει τελειώσει αρνητικά.

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο ημίχρονο οι παίχτες του Παναθηναϊκού μπήκανε σοβαρότητα στο παιχνίδι, μάλιστα από το 4' λεπτό θα μπορούσαν να προηγηθούν αν ο Τοτσε ήταν λίγο πιο γρήγορος στην τελική προσπάθεια. Μετά από 20' λεπτά όμως ο Ισπανός δεν έχασε την ευκαιρία και με εξαιρετική προβολή έκανε το 1-0 για τους πράσινους, ύστερα από μπαλιά του Χριστοδουλοπουλου.

    Οι παίχτες του Φερειρα είχαν το πάνω χέρι στον αγώνα, ο Τοτσε έπαιζε κορυφή και απειλούσε την άμυνα της ΑΕΚ και τον Σισόκο πολύ κινητικό, θα μπορούσε να σημειώσει και ένα δεύτερο γκολ στο 34' λεπτό, αλλά δεν αξιοποίησε την ευκαιρία, στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, τελικό σκορ ημιχρόνου 1-0!

    Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε δάφνες ποιότητας, ο Παναθηναϊκός έκανε συντήρηση του αποτελέσματος, προσπάθησε να βάλει και ένα δεύτερο γκολ αλλά οι λίγες ευκαιρίες δεν εκμεταλλεύτηκαν σωστά.

    Ο ρυθμός ήταν πολύ χαμηλός, μετά το 70' λεπτό το παιχνίδι γινόταν όλο και πιο βαρετό, οι πράσινοι  σκεφτόταν  ήδη το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης στην Ιταλία με τη Λατσιο, στο τέλος όμως και των καθυστερήσεων παραλίγο αν δεν ήταν ο Καρνεζης θα είχε έρθει η ισοπαλία, τελικό σκορ 1-0!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad