Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΓΚΕΛΑ!

    Υπό άλλες καταστάσεις, περσινές, το παιχνίδι Ίκαρος-Παναθηναϊκος θα ήταν ένας περίπατος για το τριφύλλι...

    Τα πράγματα φέτος όμως αυτό δεν το επιτρέπουν, γιατί η νέα διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έριξε κατακόρυφα την δυναμική της ομάδας που είχε μέχρι πέρσι, όπως και τις απαιτήσεις του κόσμου.

    Τραγική εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας, οι πράσινοι δεν είδαν καθόλου με σοβαρότητα το παιχνίδι και το πλήρωσαν με ήττα 72-68.

    Μέχρι τα μέσα του τρίτου δεκάλεπτου οι παίχτες του Πεδουλακη ειχαν τον ελέγχο του αγώνα, από το τέλος του τρίτου όμως και σε όλο το τέταρτο δεκάλεπτο έκαναν το παιχνίδι ντέρμπι, δεν μπορούσαν να πάρουν διαφορά ασφαλείας από τους γηπεδούχους και αυτό τους έκανε να πιστέψουν στη νίκη επι των πράσινων όπου και κατάφεραν.

    Απαράδεκτη η εμφάνιση των παικτών, δεν έχουν καταλάβει σε πια ομάδα αγωνίζονται και σε αυτό φέρει ευθύνη κυρίως η διοίκηση αλλά και ο προπονητής που δεν έχει την κατάλληλη οντότητα να θέσει τους παίχτες προ των ευθυνών τους.

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 13-23, 30-42, 48-52, 72-68.

    Ικαρος Καλλιθεας: Στρναντ, Λαρεντζάκης, Κυρίτσης 19, Βρκιτς 16 (3), Ουάιατ 2, Φαγιέ 12 (3), Γκίμπσον 15 (4), Γιαννακίδης, Σμιτσακ 8.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σχορτσανίτης 5, Μπράμος 10 (2), Πάνκο 9 (1), Ματσιούλις 6, Ούκιτς 8 (2), Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 6 (1), Κίτσεν 9 (1), Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος 3 (1), Σκορδίλης 2.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad