Header Ads

  • Breaking Green News

    ΒΑΖΕΧΑ: "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΟΥΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ"

    Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Βαζεχα για τον Χουάν Ραμόν Ροτσα, τονίζοντας πως πρέπει να μείνει χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε σε αθλητική εφημερίδα:

    Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαζέχα σε αθλητική εφημερίδα,είπε: 
    "Να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Χουάν! Όχι ως υπηρεσιακός προπονητής, αλλά ως προπονητής που μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Παναθηναϊκός είναι η ζωή του. Το σπίτι του. Λίγοι αγάπησαν τον Παναθηναϊκό όπως ο Χουάν. Ο φίλαθλος κόσμος τού το αναγνωρίζει και ανταποδίδει την αγάπη. Εύχομαι να παραμείνει στην ομάδα για χρόνια".

    Για τα χαρίσματα του Αργεντινού,είπε: 
    "Μπορεί να αλλάξει και να βελτιώσει την ψυχολογία των παικτών καλύτερα από κάθε άλλον στον Παναθηναϊκό. Είναι χαρισματικός. Έχει κάποια μυστικά που δεν τα αποκαλύπτει σε κανέναν. Ο ίδιος τα γνωρίζει καλύτερα. Διαθέτει τον τρόπο και την εμπειρία να μετατρέψει την ομάδα σε γροθιά. Το πιο σημαντικό είναι ότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον σύλλογο".

    Για το εάν φάνηκαν ήδη κάποια στοιχεία στο ματς με τον ΠΑΟΚ,είπε: 
    "Ο Χουάν απελευθέρωσε τον Παναθηναϊκό από το άγχος και του έδωσε κίνητρο να επιστρέψει στις επιτυχίες. Εκτιμώ ότι οι ‘πράσινοι’ διαθέτουν καλύτερους παίκτες στο ρόστερ τους από ομάδες που προπορεύονται του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία. Πριν από τον Χουάν, οι παίκτες δεν μπορούσαν να προσφέρουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους".

    Για το εάν πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στα νέα ταλέντα,είπε: 
    "Ο Χουάν δεν κάνει διακρίσεις. Θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες. Θα αποφασίσει ποιοι του κάνουν και ποιοι όχι. Μέρα με τη μέρα αποκτά πιο καθαρή εικόνα για τους παίκτες που καλείται να διαχειριστεί".

    Για την πορεία στους τέσσερις του Τσάμπιονς Λιγκ,είπε: 
    "Είχαμε χημεία και θέληση. Ταιριάζαμε. Ήμασταν όλη μέρα στην Παιανία. Ο Χουάν θέλει και μπορεί να τα καταφέρει. Μας βοηθούσε τόσο πολύ να αποβάλλουμε το άγχος. Να αγωνιστούμε απελευθερωμένα και να κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια, όσο ισχυρός κι αν ήταν".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad