Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ 7ο ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ (VIDEO)

    Φαίνεται πως καταιγίδα ήταν και πέρασε μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς οι Παύλος και Θανάσης δήλωσαν πως θα συνεχίσουν να είναι κοντά στην ομάδα...

    Οι δυο ιστορικοί πρόεδροι του Εξαστερου Παναθηναϊκού, παραβρέθηκαν στα βραβεία ΠΣΑΤ όπου και βραβεύτηκαν για την πρόσφορα τους στον Ελληνικό Αθλητισμό, επίσης έκαναν και δηλώσεις:

    -Θανάσης:
    Για το τι έγινε με τον Δημήτρη,είπε:
    "Να είναι καλά εύχομαι και θέλω να είναι καλά και να θυμόμαστε κάτι, μπορεί να υπήρχε μια ενδοοικογενειακής διαφορά, αλλά να θυμόσαστε πάντα πως οι Γιαννακοπουλαίοι είναι πάντοτε μαζεμένοι. Ξεκίνησαν από το μηδέν και έγιναν αυτοί που έγιναν, γιατί ήταν η ισχύς εν την ενώσει".

    Για το αν έχει λυθεί το όποιο θέμα, είπε: 
    "Ακούστε να δείτε. Σε κάθε οικογένεια υπάρχουν διαφορές. Έτσι και σε εμάς"

    Για το αν συνεχίζει στην ομάδα μπάσκετ, είπε: 
    "Βεβαίως και συνεχίζουμε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτή η ερώτηση. Είναι αυτονόητο για εμάς ότι συνεχίζουμε. Άλλωστε αυτό έχει δείξει η πολύχρονη ιστορία μέχρι και σήμερα".

    Για το αν η κρίση έχει επηρεάσει την οικογένεια,είπε:
    "Κοίταξε φίλε μου να θυμάσαι. Όταν είσαι άνθρωπος θα πρέπει να σκέφτεσαι τον συνάνθρωπο. Όταν υπάρχει μεγάλη δυσκολία και δυσχέρεια στον ελληνικό λαό, εμείς δεν μπορούμε να αποτελούμε εξαίρεση. Είμαστε υποχρεωμένοι τους ανθρώπους που έχουμε στην δουλειά μας και είναι γύρω στους 1200, πρέπει πρώτα να σκεφτόμαστε αυτούς και να κάνουμε πρώτα βήματα και όχι άλματα. Έχουμε τυπική, ηθική και ουσιαστική υποχρέωση οι άνθρωποι που τρώνε ψωμί από τα χέρια μας να συνεχίσουν να το κάνουν για όσο μεγαλύτερο διάστημα".

    Για τη στάση του κράτους απέναντι τους, είπε:
    "Το κράτος είναι μια άλλη ιστορία, έχει και αυτό τώρα μια δυσκολία, αλλά και αυτοί που το αποτελούν είναι άνθρωποι σαν και εμάς που προέρχονται από εμάς".

    -Παύλος:

    Για το αν θα συνεχίσουν να είναι κοντά στην ομάδα, είπε:
    "Γιατί όχι να μην συνεχίσουμε; Όσο έχουμε υγεία θα είμαστε κοντά στον Παναθηναϊκό".

    Για την μεγαλύτερη επιτυχία, είπε:
    "Οι έξι φορές που πήρε πρωτάθλημα Ευρώπης η ομάδα".

     Για το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή  ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είπε: 
    "Ο Ομπράντοβιτς άφησε το στίγμα του στην Ελλάδα. Κανείς δεν ξέρει. Ένα είναι το γεγονός, ότι μας προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες και θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας".

    Για το πόσο επηρεάζει η οικονομική κρίση τις κινήσεις του, είπε: 
    "Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Είτε με λιγότερα είτε με περισσότερα χρήματα, προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Και στο ποδόσφαιρο και παντού, όλα τα αθλήματα για εμάς είναι το ίδιο".

    -VIDEO: Δείτε κάποιες δηλώσεις:



    -Την Κυριακή μετά τη λήξη του ντέρμπι, ο Θανάσης είχε δηλώσει για την ομάδα μπάσκετ:
    "Δεν φεύγει η οικογένεια από το μπάσκετ. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα, όπως και στα άλλα αθλήματα".
    ----------------------
    Υ.Γ. Αυτό που μαθαίνουμε εμείς, είναι πως η αιτία που η οικογένεια θα στηρίζει το μπάσκετ συν όλα τα άλλα, είναι γιατί αναμένεται να πάρει μια μεγάλη οικονομική δόση από το κράτος, καθώς χρωστάει στην φαρμακευτική εταιρία των αδερφών Γιαννακόπουλων.  

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad