Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΥΘΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΤΑ ΤΖΙΓΓΕΡ

    Σημαντικά πράγματα ειπώθηκαν στη Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, αλλά αυτό που έμεινε στον κόσμο, ήταν η επίθεση του Γιάννη Αλαφούζου στον Τζιγγερ...

    Εμείς σαν greenarea το γράφουμε από την πρώτη μέρα, ο ΙΒΒ διέλυσε την πολυμετοχικητητα και αυτός έχει την ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Επιτέλους ο Αλαφούζος είπε αυτό που λέει ο ομαδικός κόσμος, ότι ο Τζιγγερ δεν έβαζε χρήματα στην πολυμετοχικότητα και ότι με διάφορες μεθοδεύσεις διαλύθηκε η πολυμετοχικοτητα, με κορύφωση να φύγουν εξαιτίας του οι Πατέρας και Βγενοπουλος.

    Χαρακτηριστικά ο Αλαφούζος στο ξέσκασμα του κατά του Τζιγγερ, μετά από ερώτηση μελους της Συμμαχίας και οργανωμένου της θυρας13, είπε....

    "Θέλετε να σας πω ότι το 58% το είχε ο Βαρδινογιάννης. Ο λόγος που υπήρξαν τα προβλήματα στην πολυμετοχικότητα ήταν γιατί δεν έβαζε χρήματα στον Παναθηναϊκό. Εγώ όμως δεν μπορώ να τον υποχρεώσω να το κάνει. Όσον αφορά το θέμα για το αν είμαι μπροστινός κάποιου,αυτό είναι αστείο, δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν αν είμαι… ελέφαντας".

    Κάπου εκεί έκανε παρέμβαση και ένας οπαδός της θύρας 13, συμπληρώνοντας αυτά που είπε ο Αλαφούζος... 

    "Το όνομα αυτού που προκάλεσε τα χρέη, είναι Βαρδινογιάννης… Πρώτα πρέπει να ξεκινήσει η κάθαρση από τα γραφεία και μετά από το αγωνιστικό τμήμα. Τα χρέη έχουν όνομα και είναι του Βαρδινογιάννη… Γιατί δεν το λέτε… Κακώς κάποιοι τον Μάιο είχαν υποβάλει παραιτήσεις και ετοιμάζονταν να μας ρίξουν στον γκρεμό. Θα πρέπει να ξέρετε ότι πλέον έχουμε δύο δικά μας παιδιά μέσα και παθαίνουμε τα πάντα από εμάς. Όπως το γιατί βρεθήκαμε το 2008 να έχει υπερτιμηθεί η ομάδα; Πρέπει να διωχθούν στελέχη μέσα από την ΠΑΕ που έφεραν σαπάκια όπως Γκοβού, Φερνάντες και Γκαρσία. Είμαστε μαζί σου, αλλά μην μας φέρεις απέναντί σου. Μέχρι τον Μάιο να έχεις καθαρίσει την ΠΑΕ. Όχι μόνο τους παίκτες, αλλά και διοικητικά για να γίνουν εκκαθαρίσεις. Είχαν ρίξει πολύ τον Παναθηναϊκό, κάποιοι… Και αυτό έγινε με την βοήθεια παλαιμάχων και δημοσιογράφων. Γιατί οι παλαίμαχοι είναι γάγγραινα για την ομάδα. Ευτυχώς όμως υπάρχει η Θύρα 13. Και αυτό πάει στους παλαίμαχους που πάνε σε κάποια γεύματα. Όσο για τους δημοσιογράφους, έχουν αλλάξει ρώτα. Κακώς δώσαμε περιθώριο μέχρι τις 4/1. Δεν υπάρχει Πρίγκιπας κύριε Αντώνη. Όσον αφορά συνεντεύξεις που δίνουν παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού σε εφημερίδες του Ολυμπιακού, είναι κρίμα. Σταματήστε την μιζέρια, βάλτε ένα Χ και προχωράμε. Πλέον έχουμε δύο παιδιά και όλα θα τα μαθαίνουμε. Αυτό μας έλλειπε".

    Στη συνέχεια έριξε καρφιά και στους φίλους του Τζιγγερ, τους Κόκκαλη και Μαρινακη, λέγοντας...

    "Θέλω να σας πω κάτι. Ανέλαβα πρόεδρος γιατί δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να το κάνει. Εγώ ήθελα να αναλάβω την προεδρία της Συμμαχίας. Όλοι εμείς που προσφέραμε στην Συμμαχία, ήρθαμε στον Παναθηναϊκό όταν δεν ήταν κανένας άλλος… Κανείς δεν έχει έρθει να μου πει ότι θέλει να βάλει χρήματα ή να αναλάβει διευθύνον σύμβουλος και να μοιραστούμε τις ευθύνες. Είναι πολύ μοναχική η θέση. Κάποτε τελειώνουν τα καλά και Πρωταθλήματα θα ξανά κερδίσουμε. Ο Κόκκαλης που μου είναι αντιπαθής, είδατε τι προσέφερε και πως έφυγε… Παρεμπιπτόντως, εύχομαι να φύγει έτσι και ο Μαρινάκης".

    Επίσης ο Αλαφούζος τόνισε πως η ομάδα εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στη Λεωφόρο με την ολοκλήρωση των έργων, στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ κάτι ακόμα σημαντικό, μετά από πλειοψηφία αποφασίστηκε η Παναθηναϊκή Συμμαχία να κινήσει τις διαδικασίες για δάνειο 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να στηριχθεί οικονομικά η ΠΑΕ.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad