Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑ-ΠΟΝΟ (VIDEO)

    Με το καλύτερο δυνατόν ξεκίνησε ο Εξαστρρος Παναθηναϊκός, στο Top16, επικρατώντας της Ζαλγκιρις...

    Στο πρώτο 20' λεπτό οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο, με δυνατές άμυνες και εύστοχες επιθέσεις. Από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά η ομαδα χαλάρωσε και δεν είχε καλό ρυθμό, κάτι που εκμεταλλεύθηκε η Ζαλγκιρις και πλησίασε πολύ κοντά στο σκορ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο και ιδικά προς το τέλος του αγώνα έγινε θρίλερ, υπήρχε αγωνία καθώς το σκορ ήταν στον ένα πόντο 67-66, τελικά οι πράσινη έκλεισαν το 2012 με νίκη.

    Και στα τέσσερα δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός ταν μπροστά στο σκορ, πιο διακριθείς ήταν οι... Καπονο 16, Μπραμος 15, Λασμε 14 και Μπανκς 8. Τις εντυπώσεις έκλεψε ο μπομπερ Καπονο, αφού έκανε εξαιρετική εμφάνιση, κάτι που ανάγκασε και την Ευρωλιγκα να κάνει ιδιαίτερη μνεια στο παιχνιδι του  κόντρα στη Ζαλγκιρις.

    Το δυσάρεστο από το παιχνίδι, είναι οι ενοχλήσεις που είχε στον προσαγωγό ο Διαμαντιδης, κάτι που θα τον αφήσει για δυο αγώνες εκτός, έναν στην Ευρωλιγκα και έναν για το πρωτάθλημα. 

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 22-13, 43-33, 54-49, 67-66. 

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Μπράμος 15, Ματσιούλις 7, Καπόνο 16, Ούκιτς 2, Λάσμε 14, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 3, Γκιστ 2, Μπανκς 8, Ξανθόπουλος, Σκορδίλης, Σχορτσανίτης.

    Ζαλγκίρις Κάουνας (προπΠλάθα): Ντάρντεν 12, Τζάαμπερ 8, Πόποβιτς 6, Ντ. Λαβρίνοβιτς 4, Λιπκεβίτσιους, Γιανκούνας 9, Καουκένας, Ντέλας, Κουζμίνσκας, Λαφαγιέτ 7, Φουτε, Κ. Λαβρίνοβιτς 13.

    -VIDEO: Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα:


     
    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad