Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ: "ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΤOP 16"

    Για τον αγωνιστικό ρυθμό που βρίσκει σιγά σιγά η ομάδα και για τους αγώνες στο Top16 της Ευρωλιγκας, μίλησε ο Γιόνας Μάσιουλις...

    Αναλυτικά όσα έγραψε στο paobcblog.gr:

    "Γεια χαρά σε όλους!
    Ελπίζω να απολαύσατε τα Χριστούγεννα και να είχατε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε. Εμείς έπρεπε να δουλέψουμε αυτές τις μέρες μιας και το TOP-16 αρχίζει για εμάς την Παρασκευή κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ. Ο δρόμος ως εδώ είχε πολλά σκαμπανεβάσματα για εμάς.

    Αρχίσαμε πολύ άσχημα την κανονική περίοδο. Το πρώτο διάστημα δεν ήταν καλό για εμάς. Χάσαμε τρία από τα πρώτα πέντε παιχνίδια και ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό. Αλλά συνεχίσαμε να δουλεύουμε και να πολεμάμε καθημερινά. Μας πήρε χρόνο για να βελτιωθούμε ως ομάδα, να γνωριστούμε και να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Στην αρχή ήταν δύσκολο για όλους. Ακόμη και για τον Κώστα (Τσαρτσαρή) και τον Δημήτρη (Διαμαντίδη), οι οποίοι ήταν εδώ και πριν, ο κόουτς ήταν καινούργιος και είχαν και αυτοί να αντιμετωπίσουν μια νέα πραγματικότητα.

    Στο δεύτερο μέρος της κανονικής περιόδου, τα πάντα βελτιώθηκαν. Κερδίσαμε τέσσερα παιχνίδια στη σειρά και όλα ήταν εντάξει. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, μιας και όλοι καταλαβαίνουν την φιλοσοφία του προπονητή. Ξέρουμε τι να κάνουμε στο παρκέ. Τώρα ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον με μια λέξη, με μια ματιά... Ένα σήμα, μια κίνηση με το δάκτυλο αρκεί πλέον. Και είναι πολύ σημαντικό που ξέρουμε ο ένας τον άλλον πλέον καλά και όχι μόνο εντός παρκέ. Κάνουμε αστεία, μιλάμε, βγαίνουμε όλοι μαζί. Όλα αυτά κάνουν τα πράγματα ευκολότερα.

    Ξέρουμε οτι έχουμε πολύ σκληρή δουλειά να κάνουμε και οτι έχουμε κάποιους παίκτες τραυματίες. Είχαμε άλλωστε προβλήματα τραυματισμών και κατά την διάρκεια της σεζόν. Συν, οτι κάναμε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ. Νομίζω οτι η ομάδα γίνεται καλύτερη και πιο δυνατή με τον καιρό και τώρα θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, προκειμένου να παλέψουμε για την πρόκριση στα playoffs της Euroleague.

    Δεν θα είναι εύκολο μονοπάτι για να βαδίσουμε. Το πρώτο παιχνίδι μας θα είναι κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας. Παίζουν Λιθουανικό μπάσκετ και γρήγορες επιθέσεις. Στην Εθνική ομάδα της Λιθουανίας για παράδειγμα δεν βλέπεις τέτοιου είδους επιθέσεις. Συνήθως θα δεις πιο οργανωμένες και πιο αργές. Για εμένα προσωπικά, θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί θα είναι το πρώτο που θα αντιμετωπίσω την πρώτη μου ομάδα, την ομάδα της πόλης που γεννήθηκα, στην Euroleague. Είμαι μακριά της εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά την αντιμετώπισα πέρυσι στο Λιθουανικό Πρωτάθλημα, όταν έπαιξα για λίγο εκεί στην Μπαλτάι. Είναι διαφορετικά τώρα... Παίζουμε στην Euroleague και οι δύο ομάδες είναι δυνατές.

    Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στο Top16 και θα αγωνιστούμε για τη νίκη. Η ομάδα μας έγινε καλύτερη, παίζουμε εντός έδρας και έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να κερδίσουμε... ".

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad