Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ!

    Η υπόθεση του γηπέδου Καραΐσκάκη ή αλλιώς τηγάνι ή αλλιώς λυόμενο, βρωμάει όπως ο βόθρος, όπως ο γαύρος δηλαδή...

    Από την πρώτη μέρα ανακατασκευής το 2004 του τηγανιού, μέχρι και την παράδοση του για 50 χρόνια στην ομάδα του Γαύρου και στον Κόκκαλη, η υπόθεση βρωμάει και το έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ στο σαιτ, μια δωρεάν παράδοση που έγινε σε μια νύχτα με τον μεγάλο χαμένο να είναι ο Εθνικός Πειραιά.

    Έτσι απέκτησε γήπεδο ο γαύρος, χωρίς χρήματα και με βρόμικες μεθόδους του τότε επίσης διαπλεκόμενου πολίτικου συστήματος. Το ίδιο διαπλεκόμενο γαυρικο σύστημα πολεμάει και βασανίζει χρόνια τον Παναθηναϊκό στο δίκαιο αίτημα να αποκτήσει δικό του γήπεδο, ένα γήπεδο που αξίζει η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας και ο σύλλογος της πρωτεύουσας, ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν τον αφήνουν γιατί τότε πολύ απλά δεν θα υπάρχουν οι άλλοι, φοβούνται τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του! 

    Μετά λοιπόν από εντολή της ανακρίτριας Ιωάννας Χατζάκη και απαίτηση του εισαγγελέα Ιωάννη Δραγάτση, κατάσχονται όλα τα περιουσιακά στοιχειά του Λαυρεντιάδη ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση κοντά στα 800 εκατομμύρια ευρώ από το Ελληνικό δημόσιο, μέσω της τράπεζας Proton Bank που είχε μαζί με τον συνέταιρο του και συνιδιοκτήτη του 50% του Καραΐσκάκη, Αντώνη Ρογκόπουλο, οι δυο κρατούνται και είναι φυλακισμένοι.

    Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε η είδηση, αφού αν κοιτάξουμε από το λίγο μακρινό ή πρόσφατο παρελθόν μέχρι και το σήμερα θα δούμε πως όσοι ενεπλάκησαν στα διοικητικά του Γαύρου, πήγαν φυλακή και άλλοι κατηγορήθηκαν με ποινικές διώξεις που εκκρεμούν ακόμα για διαφορά κακουργήματα, από που να ξεκινήσουμε... Σαλιαρελης, Κοσκωτάς, Κόκκαλης, Μαρινάκης και τώρα ο Λαυρεντιάδης, όλοι τους πέρασαν και είχαν/ουν συμμέτοχη με διαφόρους τρόπους στην μεγαλύτερη μπόχα-βρώμα του παγκόσμιου αθλητισμού που λέγεται ΟΣΦΠ!  

    Editorial: ANTIred

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad