Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

    Ένας αποφασιστικός και σοβαρός Παναθηναϊκός, νίκησε τον Πανιώνιο εκτός έδρας και τώρα με καλή ψυχολογία παει για τα δυο επόμενα κρίσιμα παιχνίδια.... 

    Αυτά με την Τοτεναμ πρώτα στο Λονδίνο την Πέμπτη και την Κυριακή με τον γαύρο στο ΟΑΚΑ. Ο κόσμος ζητάει την ανατροπή στο Λονδίνο και την πρόκριση, οι παίχτες να τα δώσουν όλα και να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα φέρει χαρά στον κόσμο και θα επουλωθεί κάπως το Ευρωπαϊκό προφίλ της ομάδας μετά τις άσχημες πορείες που έχει τα τελευταία χρόνια.
    Ο Χουάν Ραμόν Ροτσα το δήλωσε ξεκάθαρα μετά το τέλος του αγώνα, επόμενο παιχνίδι αυτό με την Τότεναμ όπου πρέπει να τα δώσει όλα η ομάδα για τη νίκη, που ισοδυναμεί με πρόκριση και συνέχεια στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό!

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι παρουσιάστηκαν σοβαροί από την αρχή, πίεζαν και δεν έδωσαν χώρους στους γηπεδούχους να απειλήσουν. Στο 24' λεπτό ήρθε και το γκολ μετά από ατομική προσπάθεια του Πετρόπουλου 0-1 για το τριφύλλι.

    Οι πράσινοι δεν έμειναν εκεί, στη συνέχεια έψαχναν το δεύτερο γκολ και ήρθε έπειτα από εξαιρετική πάσα του Χριστοδουλοπουλου  στον Βύντρα στο 28' λεπτό και αυτός με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή εκανε το 0-2. Στη συνέχεια το παιχνίδι κύλισε ήρεμα για τους πράσινους, δεν απειλήθηκαν, τελικό σκορ ημιχρόνου 0-2!

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν έπεσε και Παναθηναϊκός συνεχίζει να πιέζει και για αλλά γκολ, ευκαιρία με τον Σισοκο, αλλά αυτή του Ζεκα στο 71' λεπτό ήταν σημαντική να τέλειωνε το παιχνίδι άλλα δεν ευστόχησε. Σε μια αδύναμη στιγμή στην πράσινη άμυνα, στο 78' λεπτό οι γηπεδούχοι μειώνουν σε 1-2.

    Στα τελευταία 10 λεπτέ  του αγώνα η ομάδα χαλάρωσε και έκανε συντηρητικό παιχνίδι, αφού ακολουθεί και το μεγάλο παιχνίδι στο Λονδίνο με την Τοτεναμ, στο παιχνίδι δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα πήρε το διπλό, τελικό σκορ αγώνα 1-2!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad