Header Ads

  • Breaking Green News

    ΡΟΤΣΑ: "ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ"

    Πολύ σημαντική χαρακτήρισε ο Ροτσα τη νίκη επί του Πανιωνίου, για τη συνέχεια που έχει η ομάδα στους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου:

    Δύσκολο ματς, αρχή μιας δύσκολης εβδομάδας, νίκη σημαντική ενόψει των επόμενων αγώνων με Τότεναμ και Ολυμπιακό; 
     "Πέρα από τη νίκη νομίζω ότι παίξαμε κόντρα στην μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος και σίγουρα το ματς μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα και να είχαμε φτάσει σε μια πιο ήσυχη και ότι αγχωτική νίκη στο τέλος. Πρέπει βέβαια να ζούμε με αυτή την πίεση. Ήταν όντως το σημαντικότερο παιχνίδι από αυτά που ερχόταν για μας. Πάει πέρασε και το σημαντικό τώρα ματς για εμάς είναι αυτό της Πέμπτης. Είναι μια νίκη που μας δίνει κάποια εφόδια για τη συνέχεια".

    Απ' έξω φάνηκε ότι ίσως κάνατε αργά τις αλλαγές; 
    "Εμείς ελέγχαμε το παιχνίδι. Μέχρι το γκολ του Πανιωνίου το ματς ήταν πολύ ελεγχόμενο από μέρους μας. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δεν ξέρεις πότε πρέπει να κάνεις την αλλαγή. Δεν μπορείς να ξέρεις. Θυμάμαι ένα παιχνίδι με την Λέγκια που είχα κάνει μια αλλαγή και στο ίδιο λεπτό φάγαμε γκολ και αποκλειστήκαμε. Είχαμε όμως κόντρα στον Πανιώνιο μια καλή παρουσία".

    Στο πρώτο ημίχρονο αν δεν είναι το καλύτερο, στα δυο-τρία καλύτερα της ομάδας σας; 
    "Ναι πιστεύουν τα παιδιά ότι υπάρχουν δυνατότητες. Έχουμε αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού μας. Κάναμε πολλές ευκαιρίες σε ένα εκτός έδρας ματς και κόντρα σε μια καλή ομάδα. Πέρα από την Κυριακή και το ντέρμπι έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδι μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη".

    Είναι νωρίς για να ξέρουμε τι διαχείριση θα κάνετε στην ομάδα ενόψει Τότεναμ και Ολυμπιακού;
    "Ναι είναι νωρίς, αύριο έχουμε την πρώτη προπόνηση μας, φεύγουμε την Τρίτη. Θα ξέρουμε και με τους τραυματισμούς τι γίνεται. Για παράδειγμα και ο Μαυρίας δεν ήταν να γίνει αλλαγή. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι στην διάθεση μας".

    Βλέπουμε κάποιους παίκτες να έχουν απελευθερωθεί, όπως για παράδειγμα ο Πετρόπουλος που πέτυχε ένα όμορφο γκολ; 
    "Το χρειαζόταν ο Αντώνης. Ο Λουκάς έκανε ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ. Μας ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε σαν ομάδα. Βέβαια όταν παίζεις εκτός έδρας και δέχεσαι ένα γκολ είναι λογικό να σε πιέσει ο αντίπαλος. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το σκορ στο 70' και να κάνουμε το 3-0. Ελπίζουμε τώρα πηγαίνοντας στο ματς της Πέμπτης με την Τότεναμ να γράψουμε ιστορία. Σας το είχα πει από την πρώτη μέρα αυτό μετά το ματς με την Μάριμπορ".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad