Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ!

    Τα εύκολα δύσκολα πήγε να κάνει ο Εξάστερος Παναθηναϊκός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά στο τέλος συνήλθε και νίκησε...

    Πολύ χαλαροί ήταν οι πράσινοι απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟΚ που για παραπάνω από 3 δεκάλεπτα δυσκόλεψαν το έργο του Παναθηναϊκού να φτάσει στη νίκη.

    Η χαλάρωση έκανε ευάλωτη την άμυνα στις επιθέσεις των φιλοξενούμενων που στο πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο τα έκλεισαν με μπροστά στο σκορ, ενώ στο τέλος του δεύτερου δεκάλεπτου  χρειάστηκε τρίποντο του Μπραμου για να έρθει η ισόπαλο 35-35. Στο τέταρτο δεκάλεπτο αποφάσισαν να σοβαρευτούν και να καθαρίσουν το παιχνίδι, με τα τρίποντα των Μπραμο, Μπανκς και Καπονο έδωσαν ασφαλές προβάδισμα για τη νίκη και το τελικό 71-61, ενώ πάλι ο Ματσιουλις για συνεχόμενο παιχνίδι ήταν ο πιο σταθερός στο παιχνίδι του και πρώτος σκόρερ! 

    Το μυαλό των πράσινων ήταν στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ρεαλ την Παρασκευή, είναι κρίσιμο και σε αυτό ίσως κριθεί η πρωτιά στον όμιλο και η πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλιγκας.

    Ποιο διακριθείς ήταν οι... Ματσιουλις 15, Μπραμος 12, Λασμε 9, Μπανκς 8, Καπονο και Γκιστ από 7.

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 13-20, 35-35, 50-51, 71-61. 

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Μπράμος 12, Ματσιούλις 15, Καπόνο 7, Ούκιτς 4, Λάσμε 9, Τσαρτσαρής 4, Γκιστ 7, Μπανκς 8, Ξανθόπουλος 3, Γιαννόπουλος, Σκορδίλης, Σχορτσανίτης 2.

    ΠΑΟΚ (προπ.Μακρόπουλος): Χάτσερ 2, Κασελάκης 2, Χαραλαμπίδης 11, Μακ Γκράθ 10, Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 5, Ντέντας, Μαργαρίτης 4, Παπαδόπουλος 12, Νικολόπουλος, Καλές 4, Χαριτόπουλος 11.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad