Header Ads

  • Breaking Green News

    ΒΙΤΟΛΟ: "ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ"

    Δίκιο στον κόσμο για τις διαμαρτυρίες έδωσε ο Βίκτορ Βιτολο...

    Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

    Τι δεν πήγε καλά με τον Πανθρακικό; 
    "Ήταν ένας αγώνας, στον οποίο είχαμε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Καταφέραμε το πιο δύσκολο, να σκοράρουμε δηλαδή. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται... Όταν πετυχαίνουμε γκολ, η ομάδα τότε αγχώνεται".

    Υπάρχει εξήγηση για αυτό; 
    "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το λάθος είναι δικό μας. Η ευθύνη είναι δική μας. Ήμασταν σε πολλές στιγμές ατομιστές. Δεν παίξαμε σαν ομάδα. Προσπαθούμε, πολεμάμε αλλά δεν παίζουμε σαν ομάδα".

    Τι σας είπε ο προπονητής στα αποδυτήρια; 
    "Ήταν πολύ εκνευρισμένος... Εκνευρισμένος όχι... Είπε πράγματα που έχει δίκιο. Δεν του αρέσουν αυτά που βλέπει. Υπάρχει κριτική".

    Θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να φτάσει στα πλέι οφ; 
    "Δεν περνάει από το μυαλό μας το ενδεχόμενο να μην μπούμε στα πλέι οφ. Είναι όμως σαφές οτι κάνουμε τα πράγματα δύσκολα. Δεν είναι κάτι που έγινε τώρα... Πάμε στο σπίτι θλιμμένοι. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και ίσως να μην αξίζει να φοράμε αυτή την φανέλα".

    Υπάρχει λύση γιατί ο Παναθηναϊκός είναι άρρωστος; 
    "Δεν χρειάζεται να ρωτάω δεξιά και αριστερά. Έχω την δική μου γνώμη. Είναι θλιβερό να βλέπεις τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κατάσταση. Όλα όσα είναι γύρω από την ομάδα είναι αρνητικά. Προσπαθούμε και δίνουμε τα πάντα για να είμαστε νικητές και τελικά κάτι συμβαίνει και είτε μας κερδίζουν, είτε μας ισοφαρίζουν. Από εδώ και στο εξής, αν οι φίλαθλοι μας αποδοκιμάζουν, μας γιουχάρουν ή μας περιμένουν έξω από τα αποδυτήρια έχουν δίκιο. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι η ομάδα δεν αφήνει την σάρκα της στον αγωνιστικό χώρο".

    Το ματς με τον Πλατανιά είναι σαν τελικός, προκειμένου να επιτευχθεί ένας στόχος; 
    "Από την αρχή όλα τα ματς είναι τελικοί, όμως είμαστε σε μία τόσο κρίσιμη κατάσταση που δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας ούτε μία αστοχία".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad