Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΕΝΟ Η ΠΑΡΑΚΜΗ!

    Η τραγική κατάσταση του Παναθηναϊκού χειροτερεύει αγώνα με τον αγώνα και κάθε ομαδούλα μπορεί να του κάνει ζημία...

    Χειρότερη αγωνιστική χρόνια δεν είχε ο Παναθηναϊκός, φέτος από την αρχή της σεζόν όλα ήταν στραβά και φάνηκαν στην πορεία.

    Ούτε τον Πανθρακικό στην έδρα του δεν κατάφερε να νικήσει ο Παναθηναϊκός. Φτάσαμε στην 18 αγωνιστική και σε λίγο θα συμπληρωθούν τα 2/3 του πρωταθλήματος και η ομάδα βρίσκεται στην 9η θέση, ούτε στα πλει οφ για έξοδο στην Ευρώπη δεν μπορεί να ελπίζει η ομάδα με τέτοια αγωνιστική εικόνα που απογοητεύει τους πάντες.

    Πλέον ο Παναθηναϊκός δεν προκαλεί τον φόβο στους αντίπαλους του, οπός γινόταν μέχρι και πέρσι, φέτος ακόμα και μικρές ομάδες πιστεύουν, θεωρούν σχεδόν σίγουρο πως θα καταφέρουν να νικήσουν ή να πάρουν βαθμό από τον Παναθηναϊκό, αυτό είναι παρακμή χωρίς σταματημό.

    -Λίγα λόγια για το τι έγινε στον αγώνα....

    Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε μουδιασμένος στο πρώτο 15'λεπτο, στη συνέχεια πίεζε και προσπαθούσε να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις. Ευκαιρίες έγιναν κυρίως με τον Ζεκα και τον κινητικό Σισοκο, αλλά καμία δεν έφτασε στα δίχτυα, έτσι το ημίχρονο τέλειωσε χωρίς τέρματα.

    Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, μετά το 70' ανέβηκε η ομάδα και στο 74' ήρθε το γκολ,  υστέρα από εξαιρετική πάσα του Ζεκα μέσα στην περιοχή για τον Τοτσε και ο τελευταίος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Από εκεί και πέρα συνέβησαν ανεξήγητα πράγματα για τον Παναθηναϊκό, οι πράσινο έχασαν τη συγκέντρωση τους κάνοντας πολλά και αστεία λάθη, από τα όποια ο Πανθρακικός έβγαινε στην αντεπίθεση και απειλούσε με αξιώσεις, αυτό έγινε πολλές φορές με τον Καρνεζη να σώζει την ομάδα, αλλά στο 85' λεπτό πάλι από λάλος ο Παναθηναϊκός ισοφαριστικε, τελικό σκορ 1-1!

    Αρνητικοί στο παιχνίδι  ήταν πάλι οι Βυντρα, Σπυροπουλος και Μπουμσονγκ, έκαναν πολλά ατομικά λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα όπως και στο γκολ, ο πρώτος μάρκαρε με τα μάτια σε πολλές επικίνδυνες φάσεις και γενικά ήταν εκτός αγώνα, ο δεύτερος έγινε πολλές φορές γιο-γιο από τα χαφ του Πανθρακικοό από αριστερά να τον προσπερνάνε με κάθε τρόπο δημιουργώντας προβλήματα στην πράσινη άμυνα. 

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad