Header Ads

  • Breaking Green News

    Ε.Φ.ΘΥΡΑΣ 13: "ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΠΑΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ"

    Ο Ενιαίος Φορέας Θύρας 13, με άκρως καυστική ανακοίνωση κατά όσων έστησαν την πριγκιπική φαρσοκωμωδία ενάντια στον Παναθηναϊκό...

    Είναι γνωστοί πραγματικοί υπαίτιοι αυτής της ιστορίας, είναι όλοι άνθρωποι του Τζιγγερ που δουλεύουν για αυτόν εις βάρος του Παναθηναϊκού, με σεναριογράφο της πριγκιπιάδας τον ίδιο.

    -Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    "Χρειάστηκαν 15 μήνες για να καταλάβουν κάποιοι τα αυτονόητα. Χρειάστηκαν 15 μήνες για να πειστούν κάποιοι ότι, ευτυχώς ή δυστυχώς, πρίγκηπας δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ. Τα πράγματα από την αρχή οδηγούσαν κάπου, σε κάποιον αλλά πολλοί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Τα γράψαμε από την αρχή, όταν δηλαδή, πρωτοεμφανίστηκε το συμπαθέστατο χοντροειδές υποκείμενο στην ΠΑΕ, που όχι συνεργάτης πρίγκιπα δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ αλλά μόνο σφουγγοκωλάριος του. Στην ανακοίνωση μας τότε γράφαμε ότι το όλο θέμα είναι απάτη, πολλοί μας χλεύασαν και μας είπαν τσάτσους του Βγενόπουλου. Οι ενδείξεις και τα σημεία, που έδειχναν το πόσο πλαστή είναι η όλη αυτή κατάσταση ήταν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες. Μόνο οι ‘’τυφλοί’’ δεν τα έβλεπαν και αυτοί που τους τύφλωναν τα χρήματα. Και δυστυχώς ήταν πολλοί αυτοί, ειδικά οι δεύτεροι. Είναι όλοι αυτοί που δεν θα “ταΐζονται″ πια και πονάνε τα λεφτά που θα χάσουνε. Μαζί και κάποιοι άλλοι που το παίζουν ουδέτεροι και αντικειμενικοί αλλά τα συμφέροντα ήταν πολλά και έπρεπε να στηρίξουν τον πρίγκηπα και το κοντόχοντρο πλάσμα δίπλα του. Άλλα άμα έχεις όλα τα κανάλια δικά σου υποστηρίζεις και γράφεις ότι θες. Κάποιοι θα σε πιστέψουν σίγουρα…

    Κι αφού τελείωσε όλο αυτό το παραμύθι με τους πρίγκιπες και τα λεφτά που δεν θα έρθουν ποτέ, ήρθε επιτέλους η στιγμή της αλήθειας. Και η αλήθεια, δυστυχώς, είναι σκληρή και αδυσώπητη. Μέσα στην ομάδα, στη διοίκηση, σε όλα τα τμήματα της ΠΑΕ ΠΑΟ, υπάρχει μία γάγγραινα που κατατρώει τον Παναθηναϊκό μας. Αυτό πρέπει να σταματήσει ΣΗΜΕΡΑ. Ούτε αύριο, ούτε από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτός που είναι πίσω από τον τσάκα δεν είναι σύμμαχος αλλά πλέον εχθρός. Τα κανάλια του και οι εφημερίδες των συνεργατών του, που προέβαλαν συνεχώς το θέμα του πρίγκηπα, το επιβεβαιώνουν. Ο Γιάννης Αλαφούζος, από τη στιγμή που αποφάσισε να σώσει την ομάδα μας, πρέπει να το καταλάβει έστω και τώρα. Δε γίνεται να υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην ΠΑΕ που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, τα συμφέροντα δηλαδή του προηγούμενου ιδιοκτήτη. Η ΠΑΕ πρέπει να ‘’καθαρίσει’’ όχι γιατί το θέλουμε εμείς αλλά γιατί αν δεν γίνει ΤΩΡΑ, δεν θα γίνει ποτέ. Δεν γίνεται να υπάρχει ακόμα στην ομάδα ο άνθρωπος που συνάντησε τον τσάκα πριν ακόμα έρθει στην ΠΑΕ. Δυστυχώς, κάποιοι έχουν συμφέροντα και καθοδηγούνται, όχι από τη νέα διοίκηση αλλά από την παλιά. Αυτοί καταστρέφουν και υπονομεύουν το έργο του Γ.Αλαφούζου. Για να προχωρήσουμε πρέπει η ομάδα να καθαρίσει άμεσα, όχι κάποτε στο μέλλον. Πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα για να γίνει η ομάδα πάλι γρήγορα ανταγωνιστική και αξιόμαχη. Ο χρόνος κυλά εναντίον μας, η χρονιά χάθηκε αλλά υπάρχουν πολλές ακόμα μπροστά μας. Προχωρήστε στην ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ.

    Κλείνοντας, λυπόμαστε πραγματικά για τους περισσότερους από τους παλαίμαχους μας. Μπορεί σαν παίχτες να έγραψαν ιστορία και τους σεβόμαστε γι’αυτό αλλά σαν παράγοντες της ομάδας, μόνο αρνητικά λειτούργησαν. Όσο για τον τσάκα, θα πρέπει να του γίνουν άμεσα ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομα της ομάδας μας και να μας γελοιοποιεί συνεχώς. Αυτά και ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε επί του θέματος".

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad