Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ Ο ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

    Με το χειρότερο αποτέλεσμα έκανε ποδαρικό ο Παναθηναϊκός στο 2013, με πολύ κακή εμφάνιση που έφερε και την ήττα...


    Η ομάδα συνεχίζει να προβληματίζει, λίγο η απόχη από τους αγώνες για τις γιορτές, λίγο η αδιαφορία που η ομάδα δεν διεκδικεί κάποιο τίτλο, οι παίχτες δεν έβγαζαν δύναμη και άνευρο στο παιχνίδι τους. Τη μεγαλύτερη ευθύνη της ήττας την έχει ο Μπουμσονγκ, που κατέστρεψε με τα λάθη του τις όποιες ελπίδες και προσπάθειες που έκαναν οι συμπαίχτες του για πάρει η ομάδα την νίκη, που δεν κατέστη δυνατό να έρθει.

    Εμείς θα το ξαναγράψουμε, η ομάδα θέλει σοβαρές μεταγραφές και για να γίνει αυτό πρέπει να ξοδευτούν χρήματα όπου και πρέπει να βρεθούν πρώτα. Μόνο έτσι η ομάδα θα αποκτήσει μια δυναμική και σαφώς δεν είναι λύση η μείωση συμβολαίων σε όλους τους παίχτες γιατί έτσι χάνεται το ατομικό κίνητρο, αφού ήδη το κίνητρο του πρωταθλήματος έχει χαθεί.

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Μουδιασμένος παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο του 2013, παρ όλα αυτά στο 12' λεπτό, μετά από σέντρα του Βιτολο, σε αναταραχή ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακου, ο Τοτσε με κεφάλια έκανε το 1-0. Έγιναν 2 καλές ευκαιρίες από τους Ζεκα και  Τοτσε, αλλά δεν σκόραραν, από εκεί και πέτα συνεχίστηκε η μετριότητα επιθετικά και αμυντικά.

    Στο 38' λεπτό, ύστερα από λάθος γύρισμα του απαράδεχτου Μπουμσονγκ, ισοφαρίζει ο Λεβαδειακος σε 1-1. Οι παίχτες σαφώς αγνώριστοι, με την διακοπή λόγο εορτών να είναι φανερή καθώς οι παίχτες έδειχναν να μην είναι συγκεντρωμένοι, τελικό σκορ για το πρώτο ημίχρονο 1-1!

    Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι πράσινοι πίεζαν ψηλά για πετύχουν το γκολ που θα τους φέρουν πάλι με προβάδισμα αλλά δεν τα κατάφεραν.

    Στο 55' εξαιρετική ευκαιρία για γκολ με τον Σισοκο αν είναι μόνος του στη μικτή περιοχή, αλλά η κεφάλια πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια. Στο 75' λεπτό πάλι ο Μπουμσονγκ με λάθος υπολογισμό της μπάλας στο κοντρόλ, οι φιλοξενούμενο έφυγαν στην αντεπίθεση και έκαναν το 1-2.

    Στα τελευταία 15' λεπτά δεν άλλαξε τίποτα και η ομάδα γνώρισε άλλη μια ντροπιαστική ήττα, τελικό σκορ 1-2!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad