Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΓΚΙΣΤ (VIDEO)

    Πολύτιμη νίκη πέτυχε ο Εξαστερος Παναθηναϊκός κόντρα στην Μαλαγα για την κορυφή του ομίλου..

    Είχε και πάλι μια ατυχία όμως, αυτή του Διαμαντιδη που έπαθε ελαφρύ διάστρεμμα και θα γίνει αγώνας δρόμου για να μπορέσει να προλάβει τον σημαντικό αγώνα με την Αλμπα στο Βερολίνο στα μέσα της άλλης εβδομάδας.

    Στα του αγώνα με τη Μαλαγα δεν ήταν τόσο εύκολη η επικράτηση των πράσινων, καθώς η άμυνα ήταν ασταθής κάτι που κράταγε κοντά στο σκορ την Ισπανικη ομάδα. Μαλιστα στο τρίτο δεκάλεπτο η Μαλαγα πέρασε μπροστά στο σκορ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο πάλι είχε αγωνία ο κόσμος γιατί η ομάδα δεν είχε διαφορά νίκης από τη Μαλαγα και ο αγώνας κρίθηκε στο τέλος, με τους πράσινους να παίρνουν τη νίκη με 78-73!

    Πιο διακριθείς ήταν οι Γκιστ 17, Μπανκς και Μασιουλις απο14, Καπονο και Λασμε απο 7. Ο Γκιστ πήρε εκδικικη από την πρώην ομάδα του και οπως δηλωσε ειχε παραπάνω κίνητρο. Ο Μπανκς συνεχιζει τις καλές εμφανίσεις, όσο για τον Καπονο, ο Πεδουλακης δεν τον έχει χρησιμοποιήσει όσο έπρεπε για να προφέρει στο παιχνίδι της ομάδας.

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 23-19, 39-37, 56-58, 78-73.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πεδουλάκης): Μπράμος 4, Ματσιούλις 14 (4), Καπόνο 7 (1), Ούκιτς 5, Λάσμε 7 (9ριμπ.), Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 6 (1), Γκιστ 17 (3/5 τρίποντα), Μπανκς 14 (3/3 τρίποντα), Σχορτσανίτης 4.

    Μάλαγα (Ρέπεσα): Σιμόν 11 (1), Ουίλιαμς, Λίμα, Πάνκο 11 (1), Βιδάλ 5 (1), Ουρτασούν 8, Κάλογουεϊ 14 (2), Πέροβιτς 4, Βάσκεθ 4, Ζόρις 11, Ντράγκιτς 5.

    -VIDEO:


     

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad