Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΕΜΠΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ! (VIDEOS)

    Μετά από τρία χρόνια σπουδαίας προσφοράς στον Παναθηναϊκό, ο Σεμπάστιαν Λετο αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό σαν φίλος...

    Δυστυχώς γι' αυτόν, την ομάδα και τους οπαδούς, η καριέρα του στο Τριφύλλι τελειώνει άδοξα, καθώς όλες οι ευθύνες πηγαίνουν στην προηγουμένη διοίκηση Γοντικα(Τζιγγερ δηλαδή) και τους χειρισμούς τους στο πρόβλημα που είχε ο Αργεντινός στο γόνατο, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να επιβαρυνθεί σε σοβαρό βαθμό, αφού οι άχρηστοι γιατροί της ομάδας του επέτρεπαν να αγωνίζεται με πρόβλημα στο γόνατο.

    Ο Σεμπα έχει σχεδόν ένα χρόνο να ακουμπήσει μπάλα και κάνεις δεν ξέρει με ακρίβεια πότε θα αγωνιστεί ξανά. Ο Γιάννης Αλαφούζος τον ήθελε στην ομάδα και του έκανε πρόταση να ανανεώσει το συμβόλαιο του με αμοιβές άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ, μαλιστα ενα τέτοιο ποσό ήταν εξαίρεση ειδικά γι' αυτόν καθώς ήταν πολύ πάνω από το όριο που έχει θέσει στα συμβόλαια η διοίκηση, αλλά ο παίχτης προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Η συνάντηση ήταν σε άριστο κλίμα με τον Σεμπα να κατανοεί πλήρως πως την δεδομένη στιγμή η διοίκηση δεν μπορεί να του προσφέρει πλούσιο συμβόλαιο η να διατηρήσει το τωρινό.

    Η είδηση της αποχώρησης Λετο στεναχώρησε τους οπαδούς της ομάδας όπως ήταν λογικό, κάποια στιγμή όμως ποιος ξέρει, όταν τα πράγματα είναι καλύτερα στην ομάδα ίσως επιστρέψει.

    Ο Αργεντινός παιχταράς με μήνυμα του και ένα βίντεο, ευχαρίστησε τον κόσμο λέγοντας:
    "Τρομερό video, το έφτιαξαν οπαδοί μου! Ευχαριστώ όλους εσάς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που ήσασταν πάντα δίπλα μου. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου".



    -Στο greenarea ετοιμασαμε ένα αφιέρωμα για τον El Mago, ευχαριστώντας τον για την πρόσφορα του στην ομάδα, τον τσαμπουκά που έβγαζε στους αγώνες αλλά και για την αγάπη που έχει για τον Παναθηναϊκό, με την ελπίδα κάποια μέρα να επιστρέψει στην ομάδα!




    -Και το βίντεο που είχαν ετοιμάσει για τον Σεμπα, οι συνεργάτες του greenarea μετά την κατάκτηση του νταμπλ:


     
    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad