Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΛΑΤΑΡΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ

    Πάλι στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός γκρέμισε ότι έχτιζε στα άλλα τρία, λάθος τακτική και αρκετά λάθη έφεραν την ήττα από τη Ρεαλ...

    Χάνοντας και τη μεγάλη ευκαιρία ακόμα και για πρωτιά στον όμιλο, αλλά και να πλασαριστεί από σήμερα στους 8 της επόμενης φάσης, αφού η Μαλαγα έκανε την έκπληξη και νίκησε την ΤΣΣΚΑ.

    Τα πολλά λάθη των παιχτών μετά το 35' λεπτό, όπως επίσης και το κακό σύστημα του Πεδουλακη, ένα σύστημα ότι να ναι, είναι αυτά που έφεραν την ήττα μέσα στην έδρα μας. Αν μια ομάδα στο τέταρτο και κρίσιμο δεκάλεπτο δεν έχει βάλει καλάθι ούτε σε 7' λεπτά τότε ποιος φταίει; Ο προπονητής φυσικά που δεν ξέρει να κουμαντάρει μια ομάδα νταν ο αντίπαλος πλησιάζει για την ανατροπή, αυτή η κατάσταση φέτος με την ομάδα στο τέλος να κλατάρει εντελώς δεν είναι μόνο από υπαιτιότητα των παιχτών, αλλά κάτι δεν κάνει σωστά ο προπονητής αφού οι εντολές είναι από αυτόν.

    Κρίμα περισσότερο για τον κόσμο που γέμισε πάλι το κλειστό του ΟΑΚΑ δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα και στο τέλος πήρε πικρή γεύση, δεν έχει συνηθίσει έτσι ο κόσμος και φέτος αυτό παει να γίνει συνήθεια, δεν μπορεί η ομάδα να νικήσει κρίσιμα παιχνίδια!

    -Τι έγινε στον αγώνα...

    Δυνατά ξεκίνησαν οι πράσινοι τον αγώνα, θέλοντας να πάρουν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, με τα τρίποντα του Τσαρτσαρη και Μπραμου ο Παναθηναϊκός πήρε καλή διαφορά από την Ρεαλ και την διατήρησε μέχρι και το τέλος του πρώτου δεκάλεπτου 20-11.

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο η δυνατή άμυνα και καλές επιθέσεις κράτησαν την διαφορά υπέρ του Παναθηναϊκού, ακόμα και όταν η Ρεαλ ανέβασε απόδοση για να πλησιάσει, σκορ δευτέρου δεκάλεπτου 37-27.

    Δεν ήταν καλό το ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο και η Ρεαλ πλησίασε στο σκορ, αλλά ο Μασιυλις με τρίποντο και δυνατά καλάθια από τον Σχορτσανιτη ο Παναθηναϊκός κρατούσε μια διαφορά 5 πόντων, κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο με 49-44.

    Κακό ξεκίνημα και στο τέταρτο δεκάλεπτο, προσπαθούσαν αλλά τα λάθη ήταν αρκετά. Εξαιρετική τάπα του Λασμε 8' λεπτά πριν από το τέλος αφού δευτερόλεπτα πιο πριν έκλεψαν τη μπάλα από τον Διαμαντιδη. Κρίσιμο τρίποντο από τον Μπραμο για το 54-46. Στα 4'.60" πριν το τέλος η Ρεαλ πλησιάζει στους 2 για 54-52. Μένουν 3'.12" πριν το τέλος, η Ρεαλ με ένα τρίποντο και ένα δίποντο κάνει 54-57. Στη συνέχεια δυο άστοχα τρίποντα από τους Καπονο, Μπράμο και άστοχο λει απ από Λασμε, η Ρεαλ στις βολές έκανε το τελικό 54-58!

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 20-11, 37-27, 49-44, 54-58.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Μπράμος 11 (3), Ματσιούλις 5 (1), Καπόνο 4, Ούκιτς 8, Λάσμε 2, Τσαρτσαρής 8 (1), Διαμαντίδης 3, Γκιστ 5 (1), Μπανκς, Ξανθόπουλος, Σκορδίλης, Σχορτσανίτης 8.

    Ρεαλ (προπ.Λάσο): Ντρέιπερ 4, Φερνάντεθ 8 (1), Σουάρεζ, Ρέγες 13 (1), Μίροτιτς 3, Ροντρίγκεθ 6 (2), Χετσέιμερ 11 (1), Μπέγκιτς 6, Κάρολ, Γιουλ 7 (1), Σλότερ.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad