Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF!

    Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Aτρόμητο που του δίνει άλλο αέρα για τα πλέι οφ...

    Μετά από καιρό ο κόσμος είδε την ομάδα να παλεύει, να κάνει ψύχραιμο παιχνίδι και βρίσκει χώρους για να απειλήσει τον αντίπαλο, αυτό έκανε στο Περιστέρι και έφυγε με πολύτιμο διπλό, χωρίς ωστόσο να παίξει την τρομερή μπάλα, αλλά έβγαλε σοβαρότητα στο παιχνίδι του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

    Με αυτή τη νίκη έφτασε μόλις 2 βαθμούς την διάφορα από την 5η θέση, που δίνει δικαίωμα για τα πλει οφ, ο Λεβαδειακός είναι πέμπτος με 27 βαθμούς, τα Γιάννενα στην 6η θέση με 26 και ο Παναθηναϊκός ακολουθεί με 25 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική θα παιχτούν πολλά στον εκτός έδρας αγώνα με τον δεύτερο στη βαθμολογία, Αστέρα Τρίπολης, αν ο Παναθηναϊκός περάσει και από αυτή την έδρα τότε σε μεγάλο ποσοστό έχει εξασφαλίσει την συμμέτοχη στα πλει οφ και τη δυνατότητα διεκδίκησης για τα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ.

    -Με λίγα λόγια τι έγινε στον αγώνα....

    Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε ιδιαίτερα ούτε απειλήθηκε, ήταν περισσότερο ένα παιχνίδι κέντρου, οι πράσινοι δεν έδιναν χώρους στον γηπεδούχο και προσπαθούσαν στις αντεπιθέσεις για κάτι καλό, με εκφραστεί τον Σισοκο, αλλά δεν έφταναν σε αξιόλογες προσπάθειες στην αντίπαλη εστία.

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι ήταν πιο αποφασιστικοί και πίεζαν για το γκολ, αυτό ήρθε στο 58' λεπτό μετά από κλέψιμο του Τοτσε και την μπαλια του στον Ζεκα σε κενό τέρμα να κάνει το 0-1.

    Η ομάδα δεν σταμάτησε να πιέζει και να προσπαθεί για ένα δεύτερο γκολ που θα τελειώνει το ματς, σε μια εκτέλεση φάουλ από τον Σο, η μπάλα καταλήγει στον Τοτσε, αυτούς με δυνατό γυριστό σουτ ανάγκασε τον Ιτανζ να διώξει άτσαλα με τη μπάλα να πηγαίνει στον Μπουμσογκ και με πλασεδακι σημείωσε στο 77' λεπτό το 0-2 για τον Παναθηναϊκό.

    Προς το τέλος του αγώνα θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός σημειώσει και τρίτο γκολ αν ο Μαυριας ήταν πιο ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια μπροστά στην εστία των αντίπαλων. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τέλος σε 1-2 μετα απο ερασιτεχνικό λάθος του Μαρίνου που αντι να διώξει τη μπάλα πλάγια εκτός εστίας την έστειλε πάσα σε αντίπαλο, οπου και σκόραρε, ευτυχώς στη συνέχεια δεν έγινε πάλι κάτι αρνητικό και ο Παναθηναϊκός έφυγε με την πολύτιμη νίκη!

    Πολύ καλή απόδοση με συμβολή στη νίκη είχαν οι Τοτσε που πίεζε επιθετικά όσο μπορούσε, ο Ζεκα στην δημιουργία και στο πρεσινγκ σε όλο το γήπεδο, αλλά και ο Σισοκο που ήταν αρκετά κινητικός και δημιουργούσε ρήγματα στους αντίπαλους με τις απελάσεις και τις κάθετες μπαλιές.

    Editotial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad