Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ

    Ένας συντηρητικός Παναθηναϊκός με λάθη, κατάφερε και πήρε τη νίκη κόντρα στον Πλατάνια με 2-1, σκορ που δεν καθαρίζει την πρόκριση... 

    Αφού αφήνει στην ομάδα της Κρήτης πολλές ελπίδες με το εκτός έδρας γκολ να διεκδικήσει την πρόκριση στην έδρα της, το "καθαρό" 2-0 θα ήταν ιδανικό για την ομάδα του Τριφυλλιού.

    Αυτό που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να παει σαν φαβορί που είναι και στο γήπεδο, όχι μόνο στα χαρτιά και να πάρει θετικό αποτέλεσμα που θα τον στείλει στους 8 του κυπέλλου, στη συνέχεια να φτάσει στον τελικό καθώς αποτελεί τον μοναδικό εφικτό τίτλο για φέτος.

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο ημίχρονο και πρώτο υπό την τεχνική ηγεσία του Φαμπρι, η ομάδα ξεκίνησε ήρεμα το παιχνίδι της με κατοχή μπάλας και μετά το 10λεπτο έψαχνε το γκολ, αυτό ήρθε στο 17΄λεπτο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιουρκα, ο Σο την κεφάλια μέσα στη μικρή περιοχή για το 1-0.

    Οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, στο 35΄λεπτο ο Γιουρκας από αριστερά με ατομική ενέργεια, ανατρέπεται πάνω στη γραμμή και προς μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής έδωσε φάουλ, εκτελεί ο Σισοκο, η μπάλα φτάνει στον Τριανταφυλλοπουλο, σουτάρει άτσαλα και η μπάλα έξω χαμηλά από τα δοκάρια. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Σισοκο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, άργησε να σουτάρει και οι αμυντικοί του Πλατανιά έδιωξαν τη μπάλα, τελικό σκορ ημιχρόνου 1-0!

    Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο Παναθηναϊκός με κατοχή μπάλας και με πολλές πάσες, έψαχνε το δεύτερο γκολ. Μετά από 20' λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία, ο Τριανταφυλλοπουλος με μακρινη μπαλιά, ο Τοτσε διεκδικεί τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 70' λεπτό προβολή από τον Μαυρια αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

    Απομένουν 10 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Πιντο κάνει πέναλτι και ο Πλατανιάς μειώνει σε 2-1, όπου ήταν και το τελικό σκορ!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad