Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΓΧΩΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ! (VIDEO)

    Μπορεί ο Παναθηναϊκός να νίκησε την Μπαμπεργκ, αλλά αυτό έγινε με πολύ αγχωτικό τρόπο.Η εικόνα που βγάζει η ομάδα προβληματίζει...

    Και το πρόβλημα αρχίζει από τον πάγκο, κάποια πράγματα είναι φανερά από μήνες πριν και τα έχουμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα, η ομάδα δεν μπορεί να τελειώσει άνετα έναν αγώνα με λίγο σοβαρό αντίπαλο, γιατί η Μπάμπεργκ δεν είναι ούτε Ρεαλ, ούτε ΤΣΣΚΑ, είναι μια μικρομεσαία ομάδα της διοργάνωσης, το σκηνικό αγωνίας που είδαμε σε αυτό το ματς έγινε και σε πολλούς προηγουμένους και πρέπει να αλλάξει.
    Η ομάδα είναι ακόμα μέσα σε όλους τους στόχους, αν δεν διορθωθούν κάποια πράγματα θα έχουμε πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις. Την Δευτέρα παει Εξοχικο να παίξει ένα ντέρμπι με τους Πελάτες, δεν παει με την καλύτερη ψυχολογία όταν νικάει στην έδρα της με την ψυχή στο στόμα, μακάρι οι παίχτες να τα δώσουν όλα με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και από τον πάγκο και να έρθει το διπλό που ισοδυναμεί με πλεονέκτημα έδρας στα πλει οφ και φαβορί για πρωτάθλημα!

    -Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο δεκάλεπτο οι πράσινοι παρουσιάστηκαν μουδιασμένοι, η Μπαμπεργκ κατάφερε να κροντράρει σε άμυνα και επίθεση, ισορροπημένο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο πιο συγκεντρωμένοι οι πράσινοι και με ατομικά κρίσιμα καλάθια του Λασμε όπως και στο πρώτο, ο ρυθμός του Παναθηναϊκού βρίσκει μια σταθερότητα και αποκτά μια μικρή διαφορά.

    Στο τρίτο δεκάλεπτο το τριφύλλι τρέχει σε γρήγορες επιθέσεις που δυσκόλευαν τους παίχτες της Μπαμπεργκ, ο Λασμε συνέχιζε να βοηθάει με σημαντικά καλάθια, αλλά δεν ήταν μόνος καθώς στον ίδιο ρυθμό ήταν και ο Μπραμος που ανέβαζε τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας +9, αλλά στα τελευταία 2 λεπτά του δεκάλεπτου η χαλάρωση της άμυνας ήταν υπερβολική και οι Γερμανοί μείωσαν σημαντικά στους -2. Στο τέταρτο δεκάλεπτο από νωρις οι πράσινοι στο 31' λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2 πόντους και σκορ 57-59.

    Στη συνέχεια το παιχνίδι πήγαινε σχεδόν πόντο πόντο, έγινε ντέρμπι, κάπου εκεί ο Πεδουλακης έχασε τον έλεγχο του αγώνα, δεν μπορούσε να πει στους παίχτες τη τακτική να ακολουθήσουν, στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα παρα λίγο το παιχνίδι να χαθεί αν δεν ήταν ο Διαμαντιδης με 4 κρίσιμους πόντους-ανάσα και πάλι όμως ο κόσμος είχε αγωνία μέχρι την τελευταία κόρνα του 40λεπου, ευτυχώς έστω και με τα χίλια ζόρια η νίκη ήρθε και κρατάει την ομάδα στη πρόκριση για τους 8 της Ευρωλιγκα!

    Πιο διακριθείς ήταν οι... Μπραμος με 16,  Λασμε 15, Μπανκς 13, Μασιουλις8, Διαμαντιδης 7 και ας πέτυχε μόνο 7 πόντους, ήταν πάλι αρχηγός στα δύσκολα και με καλάθια του η ομάδα γλίτωσε από ήττα που θα την έβαζε σε πολλούς μπελάδες στη συνέχεια του ομίλου.

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 19-19, 36-33, 51-49, 76-73.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Μπράμος 16 (2 τρ), Ματσιούλις 8 (5 ριμπ), Καπόνο 5 (1 τρ), Ούκιτς 2, Λάσμε 15 (9 ριμπ), Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 7 (9 ασιστ), Γκιστ 4, Μπανκς 13, Ξανθόπουλος, Σκορδίλης, Σχορτσανίτης 4.

    Μπάμπεργκ (προπ.Φλέμινγκ): Γκίπσον 11 (3 τρ), Γκόλτσμπερι 6 (2 τρ), Νάχμπαρ 16, Τάντα 3, Νόιμαν 4, Φορντ 15 (14 ριμπ), Τζέικομπσεν, Γκαβέλ 12 (7 ριμπ), Τσίρμπες 6, Όγκιλβι.

    -VIDEO:



    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad