Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: "Η ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ ΥΠΝΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ"

    Ο Αργυρής Πεδουλάκης μίλησε για λάθη που πρέπει να μάθει από αυτά η ομάδα...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

    Για τον αγώνα, είπε:
    "Όπως είχαμε προαναφέρει αναμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι κι αποδείχθηκε στην πράξη. Είναι δομημένη ομάδα η Μπάμπεργκ. Τιμωρεί κάθε λάθος. Είχαμε στιγμές όπου ήμασταν καλοί, κι άλλες όπου δεν ήμασταν καλοί. Δεν κρατήσαμε το ριμπάουντ στην Δ' περίοδο, δεν κρατούσαμε τους ψηλούς έξω.

    Στο τέλος πήγαμε σε σπέσιαλ καταστάσεις. Συνεχίζουμε. Σημαντική νίκη. Δεν υπάρχουν στην Ευρωλίγκα εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Να μας γίνει μάθημα. Τα παιδιά αποδέχτηκαν το λάθος τους. Παίζεις με τη συνήθεια. Ακούς, ακούς ξανά κάποια πράγματα, αλλά, όταν ανέβουν οι σφυγμοί κι υπάρχει κόπωση και κούραση, βγαίνει η συνήθεια".

    Για το αν έπαιξε κάποιο ρόλο στην απόδοση των παικτών του, το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό,είπε: 
    "Όχι, όχι. Δε νομίζω, κανένα ρόλο. Προσπαθήσαμε να σεβαστούμε τη Μπάμπεργκ. Είναι δομημένη ομάδα. Βρέθηκε σε ημέρα στα σουτ της. Έκανε αλλαγές στους ψηλούς, πήγε στην ταχύτητα, σε υπνωτίζει, σε υπνωτίζει, σε υπνωτίζει και σε χτυπάει. Έγιναν περιστροφές στα κοντά σχήματα, αλλά τα παιδιά μας δεν είναι τόσο γρήγορα. Μας τιμώρησαν. Έχουν ικανότητα σ' αυτό το κομμάτι".

    Για το αν υπάρχει επιθετικό πρόβλημα,είπε: 
    "Νομίζω ήμασταν καλύτεροι. Διαβάζαμε καλύτερα. Ο Διαμαντίδης μπαίνει πιο μέσα στη Β' περίοδο. Μας άφησαν στο "4" να σουτάρουμε, βάλαμε και τον Γιόνας Ματσιούλις για βοήθειες. Στην Γ' περίοδο βρήκαμε λύσεις. Δεν κρατήσαμε το στοιχείο άμυνας, δώσαμε πολλές δεύτερες επιθέσεις, τους πήγαν και τα σουτ, αλλά αυτές μας πλήγωσαν".
    -------------------------------------------------------

    Y.Γ. Κατά τη γνώμη μας αυτές δεν είναι δηλώσεις προπονητή που η ομάδα του είχε αρνητική εικόνα, ακόμα και το λεξιλόγιο είναι αστείο,καθόλου σοβαρό και αυτό θέλουμε να καταδείξουμε με τον τίτλο.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad