Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ UEFA ΚΑΙ ΑΜΚ

    Την Πέμπτη έγινε το Δ.Σ του Παναθηναϊκού που δεν κράτησε πάνω από μια ώρα, με κύρια θέματα την αδειοδότηση, την ΑΜΚ και την επιστροφή στη Λεωφόρο... 

    Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, με δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα περάσει εναν ακόμα έλεγχο της ΟΥΕΦΑ και θα πάρει την αδειοδότηση για ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσης!
    Όσον αφορά την κρίσιμη ΑΜΚ που θα προκηρυχθεί σε επόμενη συνέλευση στις 22 Μαρτίου, ο Mr Skai, τόνισε πως είναι απαραίτητη η αύξηση για τον σύλλογο την παρούσα στιγμή γιατί υπάρχει οικονομική ανάγκη, δηλώνοντας παράλληλα την αισιοδοξία του πως θα βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα που θα δώσουν ανάσα στην ομάδα για τη συνέχεια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η αισιοδοξία της Αλαφούζου, πηγάζει στο ότι το τελευταίο διάστημα είχε πολλές συναντήσεις με επιφανής οικονομικά φίλους του Παναθηναϊκού, που έχουν τη διάθεση να συνδράμουν οικονομικά παίρνοντας μέρος στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

    Για τη Λεωφόρο επίσης, όλα έχουν μπει στη τελική ευθεία ώστε η ομάδα να αγωνιστεί ξανά στο ιερό και ιστορικό αυτό γήπεδο. Τα τελευταίε έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με το πλάνο στις επόμενες 25 μέρες! 

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad