Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ! (VIDEO)

    Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Εφες Πιλσεν, παίζοντας εξαιρετικά στο δεύτερο ημίχρονο...

    Οι 6 φορές πρωταθλητές Ευρώπης, πάλι είχαν δυο πρόσωπα στο παρκέ, ένα κακό στο πρώτο ημίχρονο και ένα επιβλητικό στο δεύτερο, όπου έδωσε και τη νίκη που έχει και μεγάλη βαθμολογική σημασία για την πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης, άσχετα αν οι πράσινοι δεν κάλυψαν για λίγο τη διαφορά των 14 πόντων του πρώτου παιχνιδιού.

    Μετά από αυτή τη νίκη, η ομάδα είναι στην 4η θέση(ισοβάθμια με την ΤΣΣΚΑ που είναι στην τρίτη θέση), με 6 νίκες και 3 ήττες, απομένοντας μέχρι την ολοκλήρωση του ομίλου, άλλοι 4 αγώνες. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται 2 νίκες για να κλειδώσει την πρόκριση, όμως το ιδανικό θα ήταν η 3η θέση και αυτή ίσως κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ.

    Στο κλειστό ηταν πάνω από 16 χιλιάδες κόσμου, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα, σπρώχνοντας έτσι την ομάδα να φτάσει σε μια σημαντική νίκη για την πρόκριση στους 8 της Ευρωλιγκα!      

    Πιο διακριθείς ήταν οι... Διαμαντίδης και Ούκιτς από 13, Σχορτσανίτης και Μπραμος από 11 και ο Μπανκς 9. Μετά από καιρό ο Μπανκς προσπάθησε να βοηθήσει και στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ ο Καπονο δεν χρησιμοποιήθηκε.

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 19-21, 38-38, 56-51, 75-62.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Μπράμος 11, Ματσιούλις 8, Καπόνο, Ούκιτς 13, Λάσμε 6, Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 13, Γκιστ, Μπανκς 9, Γιαννόπουλος, Σκορδίλης, Σχορτσανίτης 11

    Εφές (προπ.Μαχμούτι): Μπαλμπάι, Φάρμαρ 10, Μπατούκ, Ερντέν 7, Τουντσερί 2, Σιπ 4, Γκονλούμ 2, Σαβάνοβιτς 21, Λούκας 5, Κούτσο 2, Γκιουλέρ 4, Μπάρατς 5

    -Λίγα λόγια για το τι έγινε στον αγώνα...

    Το ξεκίνημα του αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήταν καλό, η ομάδα ήταν νωχελική και οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς μια διαφορά, αν και προς το τέλος οι πράσινοι πλησίασαν στο καλάθι, σκορ δεκάλεπτου 19-21!

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο, πράσινοι προσπαθούσαν να βρουν ένα ρυθμό αλλά τα λάθη δεν βοηθούσαν, παρ όλο που είχαν μια σχετικά μικρή διαφορά, οι παίχτες της Εφες πλησίασαν στο σκορ και έκλεισαν το δεύτερο δεκάλεπτο στην ισοπαλία, με σκορ 38-38!

    Με το τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός άρχισε να επιβάλει τον ρυθμό του, ήταν εύστοχος και καλός στην αμυντική λειτουργία δυσκολεύοντας τους φιλοξενουμένους, που δεν μπορούσαν να βρουν χώρους, σκορ τρίτου δεκάλεπτου 56-51!

    Στο τρίτο δεκάλεπτο το ξέσπασμα των πράσινων ήταν σαρωτικό, φόρτσαραν κάνοντας ένα 16-0, μετά το 35΄λεπτο η διαφορά έφτασε και στους +13, αφού η νίκη είχε οριστικοποιηθεί οι πράσινοι έψαχναν να καλύψουν τη διαφορά των 14 πόντων από το πρώτο παιχνίδι, αυτό έγινε προς το τέλος του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν, κάτι που αν γινόταν θα είχε τη σημασία του για τη συνέχεια, τελικό σκορ 75-62!

    -VIDEO:



    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad