Header Ads

  • Breaking Green News

    ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΓΙΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!

    Ένα ακόμα πολύτιμο διπλό ήταν κοντά για τον  Παναθηναϊκό στην Τρίπολη με βελτιωμένη εμφάνιση, αλλά ο Γιάχος δεν άφησε την ευκαιρία και του στήρισε τη νίκη...

    Την προηγουμένη εβδομάδα το διπλό επι του Ατρόμητου ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας και το είδαμε στον αγώνα με τον Αστέρα, αν εκμεταλλεύονταν όμως τις ευκαιρίες όπως αυτή του Μαυρία στο τέλος, ακόμα και ο Γιαχος δεν θα μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα, βρήκε όμως το πάτημα στο "χέρι" του Μπουμσογκ και τιμώρησε τον Παναθηναϊκό.

    Στους επόμενους αγώνες δεν πρέπει να ποιήσει την ομάδα η κατάληξη του αγώνα, αντίθετα πρέπει να πεισμώσουν και να οδηγήσουν την ομάδα στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί Ευρώπη του χρόνου, αυτός είναι ο στόχος για τη φετινή αγωνιστική χρόνια.

    -Τι έγινε στον αγώνα...

    Πολύ δυνατό ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκού, με πρεσιγκ ψηλά και κάλους συνδυασμούς στην επίθεση, στο 6΄λεπτο μετά από μπαλιά του Σο στον Σισοκο, ο τελευταίος σε τετ α τετ δεν χάνει την ευκαιρία και σκοράρει για το 0-1 και πρώτο προσωπικό του γκολ φέτος στο πρωτάθλημα.

    Στη συνέχεια οι προσπάθειες των Σισικο και Κατσιγιάμα, αλλά και η κεφάλια του Σο που έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή, δεν έφεραν ένα δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι σε μια αντεπίθεση και την πράσινη άμυνα να μην λειτουργεί σωστά, ήρθε η ισοφάριση στο 26' λεπτό και το 1-1.  Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν σε χαμηλό ρυθμό και παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες, δεν έγινε κάτι αξιόλογο, τελικό ημιχρόνου 1-1!

    Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα παρουσιάστηκε συντηρητικά και έψαχνε με μπαλιές να βρει τους επιθετικούς, από το 65' και μετά η ομάδα πίεζε για το δεύτερο γκολ και το ήρθε στο 72' λεπτό μετά από ατομική προσπάθεια του εκπληκτικού Σισοκό που έκανε άνω κάτω τους γηπεδούχους και με ένα φαλτσαριστό σουτ σημείωσε το 1-2. 

    Η ομάδα δεν έκατσε στο σκορ και λίγα λεπτά μετά παραλίγο να γίνει και το 1-3 από τον Τοτσε. Ο Καρνέζης στο 90΄ λεπτό αποκρούει εξαιρετικά και ο Μαυρίας λίγα δευτερόλεπτα μετά χάνει τρομερή ευκαιρία, στη συνέχεια ο Μπουμσονγκ προσπαθεί να διώξει με το κεφάλι, στη διεκδίκησή πέφτοντας χτυπάει άθελα η μπάλα στα χέρια του, χωρίς να κάνει παράβαση και ο γνωστός Γιαχος της παράγκας έδωσε πέναλτι,τελικό σκορ 2-2!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad