Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΖΙΓΓΕΡ, Η ΠΑΙΑΝΙΑ "ΣΟΥ" ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!

    Πολύς ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για την Παιανία και την κατά πόσο είναι θετική η απάντηση του Τζίγγερ να παραχωρηθεί στον Παναθηναϊκό δωρεάν για ένα ακόμα χρόνο...

    Η Παιανία μπορεί να ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και όχι στον Παναθηναϊκό, αλλά από την ομάδα δημιουργήθηκε η άξια αυτού του αθλητικού κέντρου.

    Ένα από τα πάρα πολλά λάθη της οικογένειας είναι ότι μετά από τόσα χρόνια δεν δώρησε την Παιανία στον Παναθηναϊκό, αλλά την νοίκιαζε με πολλά εκατομμύρια και σε αυτό η οικογένεια χρησιμοποιούσε τον Παναθηναϊκό για δικό της συμφέρον και όχι της ομάδας. Όλα αυτά τα εκατομμύρια που έδινε ο Παναθηναϊκός στον Καπετάνιο ως ενοίκιο τα τελευταία 32 χρόνια, θα μπορούσαν να πάνε για την ομάδα ή για κατασκευή του γηπέδου, αλλά αυτό δεν ουδέποτε ενδιέφερε την οικογένεια...

    Πριν λίγες μέρες ο Τζιγγερ αντέδρασε σε δημοσιεύσεις πως συμφώνησε να δωρήσει την Παιανία για ένα ακόμα χρόνο, μετά από αυτή τη διαρροή στα μμε, ο Τζιγγερ αντέδρασε και έκανε λόγο πως, η προφορική συμφωνία δεν αποτελεί και οριστική συμφωνία χωρίς να εξετασθούν κάποιοι παράμετροι.

    Προφανώς ο πρώην οδηγός ράλι, νομίζει πως ο Παναθηναϊκός ζητιανεύει και θα κάνει τα παιχνίδια του και σε αυτό το κομμάτι. Θα πρέπει να καταλάβει πως το Αθλητικό κέντρο της Παιανία θα ήταν ένα τίποτα χωρίς τον Παναθηναϊκό, αυτή είναι η μόνη αλήθεια! Μπορει από πέρσι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην πλήρωσε το ενοίκιο, αλλά συνεχίζει να συντηρεί το αθλητικό κέντρο με πολλές χιλιάδες ευρώ, αν θέλει λοιπόν ο Τζιγγερ ας μην δώσει την Παιανία δωρεάν, άλλα δεν τολμάει να το κάνει γιατί θα ερημώσει χωρίς κάποιος να την συντηρεί και κυρίως να την διαφημίζει μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός.

    Η έποψη μου είναι ότι δεν συμφέρει τον Τζιγγερ να μην παραχωρήσει δωρεάν την Παιανία και πάνω σε αυτό ο Γιάννης Αλαφούζος να μην κάνει βήμα πίσω, ή δωρεάν ή η ομάδα αποχωρεί. Αν ο Τζιγγερ ζητήσει ενοίκιο (1 εκατομμύριο το χρόνο μέχρι πέρσι χωρίς τα έξοδα συντήρησης), τότε πολύ απλά ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αναζητήσει άλλο προπονητικό κέντρο.

    Να γνωρίζουν εκεί στην οικογένεια πως, προπονητικά κέντρα υπάρχουν πολλά στην Αθήνα, αλλά ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μόνο ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!

    Editorial: "Το παιδί της Παιανίας"

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad