Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

    Κυπελλούχος για δεύτερη συνεχόμενη χρoνιά ο Εξαστερος Παναθηναϊκός, επικρατώντας πανάξια του Πελάτη...

    Η ομάδα που συνεχίζει και κάνει περήφανους τους οπαδούς, έδειξε ξανά καρδία πρωταθλητή και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς!

    Το παιχνίδι είχε πολλές συγκινήσεις σε όλη τη διάρκεια του και οι μονάδες όπως Διαμαντίδης και Ουκιτς οδήγησαν την ομάδα στον τίτλο.

    Όσον αφορά τον αγώνα, ο Παναθηναϊκός πολλές φορές είχε σημαντικές διαφορές στο σκορ, αλλά δεν ει χε πάντα σταθερό ρυθμό και μειώνονταν, αυτό έγινε κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο όπου κρίθηκε και ο τίτλος! 

    Μόνο μια φορά οι γαύροι πήραν διαφορά με ένα πόντο προς το τέλος, αλλά εκεί η πράσινη φανέλα έδειξε πως μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι και να το καθαρίσει, πόσο μάλλον όταν αυτή τη φανέλα τη φοράει ένας απίστευτος παίχτης που λέγεται Διαμαντίδης, σαν αρχηγός έδειξε τον δρόμο όταν η ομάδα τον χρειάστηκε, με προσωπικούς πόντους, κρίσιμες ασίστ στα τελευταία 2 λεπτά, αλλά και πολύτιμα κλεψίματα που ήταν και τα κρίσιμα ώστε να δώσουν ώθηση για την επικράτηση!

    Αξίσουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, έβαλε ξανά τα πράγματα σε σε μια σειρά γιατί οι ανύπαρκτοι γαύροι είχαν αρχίσει να μιλάνε ξαφνικά για ένα άθλημα που δεν το ξέρουν, τώρα ας το βουλώσουν γιατί μόνο από βρομιές ξέρουν που κάποιες φορές συνοδεύονται και με τρόπαια, ο Παναθηναϊκός όμως είναι και θα είναι αυτοκράτορας ότι και αν γιν ει στη συνέχεια της σεζόν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη!

    Πιο διακριθείς ήταν οι... Διαμαντιδης 19, Ουκιτς 18, Λασμε 16, Γκιστ 11 και Καπονο 8. Έκπληξη η απόδοση του Ουκιτς που έδειξε τον καλό του εαυτό σε ένα παιχνίδι δυνατό, το καλύτερο θα ήταν να μην μείνει σε αυτή την εμφάνιση και να είναι έτσι και στους επόμενους αγώνες.

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 15-23, 30-41, 53-62, 78-81.

    οσφπ (προπ.Μπαρτζώκας): Χάινς 8, Λο 15 (1), Άντιτς 17 (4), Σπανούλης 12 (2), Περπέρογλου 2, Σερμαντίνι 4, Σλούκας 10 (2), Παπανικολάου 2, Πάουελ 2, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 6 (1).

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης 6, Μπράμος, Σκορδίλης, Ματσιούλις 3 (1), Καπόνο 8, Ούκιτς 18 (3), Λάσμε 16, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 19 (1), Γκιστ 11 (2), Μπανκς.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad