Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

    Για όλους και για όλα μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντιδης, τονίζοντας πως για κανένα λόγο, ουτε για τον Ζοτς, δεν θα έφευγε από τον Παναθηναϊκό...

    Παρακάτω χαρακτηριστικά αποσπάσματα των απαντήσεων που έδωσε σε δημοσιογράφους και φίλαθλους:

    Ποιον θεωρείς πιο χαρισματικό από τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκες;
    "Ο πιο χαρισματικός προπονητής κατά τη δική μου άποψη αλλά και κατά γενική ομολογία είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς"

    Είσαι άνθρωπος συγκρατημένος, χαμηλών τόνων όμως σε είδαμε μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζεις έξαλλα την κατάκτηση του μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ήταν μια απάντηση σε όλους αυτούς που σε αμφισβήτησαν τις τελευταίες βδομάδες, λέγοντας πως τελειώνουν τα ψωμιά σου; Πανηγύρισες με τον κ. Γιαννακόπουλο γιατί με αυτόν τον τρόπο αναγνωρίζεις τη μεγάλη προσπάθεια και την τεράστια οικονομική θυσία που κάνει το για το χτίσιμο μιας ομάδας που θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί; 
     "Ήταν ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Υπήρχε πίεση και άγχος γιατί χάσαμε δυο φορές φέτος στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πανηγύρισα έξαλλα γιατί έτσι μου βγήκε εκείνη τη στιγμή. Ήταν κάτι το αυθόρμητο. Πανηγύρισα μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο γιατί βάζει πολλά λεφτά στην ομάδα σε καιρούς δύσκολους για όλους και ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας ανήκει σ' αυτόν. Το χαρήκαμε όλοι κι εγώ κι αυτός και τα υπόλοιπα παιδιά. Όσο για το αν τελείωσαν τα ψωμιά μου, δεν έχω να πω κάτι γι' αυτό. Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει. Εγώ αυτό που θέλω είναι να βελτιώνεται η ομάδα κι εγώ από την πλευρά μου να την βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ".

    Περιέγραψε μας τη σχέση σου με τον Αργύρη Πεδουλάκη και ποια θεωρείς τα δυνατά του σημεία ως προπονητή; 
     "Η σχέση μου με τον κόουτς είναι όπως κάθε σχέση παίκτη-προπονητή. Ανέλαβε την ομάδα σε ένα δύσκολο σημείο και προσπαθούμε όλοι μαζί να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο. Όσο για το ποια είναι τα δυνατά του σημεία, δεν είμαι προπονητής και δεν μπορώ να απαντήσω σε μια τέτοια ερώτηση".

    Ποιο είναι το ελάχιστο που θα έβαζε θετικό πρόσημο στην εφετινή χρόνια του Παναθηναϊκού; Μόνο το Κύπελλο είναι αρκετό;
    "Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να απαντήσουμε σ' αυτή την ερώτηση γιατί είναι σε εξέλιξη η χρονιά. Είναι θετικό που κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και θα πρέπει να προσαρμοστούμε όλοι στα καινούργια δεδομένα που έχει αυτή η σεζόν για την ομάδα. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους. Στο πρωτάθλημα έχουμε μείνει λίγο πίσω αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη. Στην Ευρωλίγκα θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να προκριθούμε στην επόμενη φάση".

    Τι θα μπορούσε να σε κάνει να φύγεις από τον Παναθηναϊκό; 
    "Δεν το σκέφτομαι αυτό το πράγμα. Εγώ θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό".

    Γιατί ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει τόσα πολλά «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοσή του;
    "Γιατί είναι μια ομάδα που έχει κάνει πολλές αλλαγές πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Είχε αρκετούς τραυματισμούς και είναι λογικό να μην παρουσιάζεται όπως θα θέλαμε. Η ομάδα πάντως δείχνει να συνέρχεται και να παίζει καλύτερα όσο περνά ο χρόνος".

    Ποια είναι η καλύτερη ομάδα που είχε ο Παναθηναϊκός;
    "Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια. Όλες οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα από την ημέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ δυνατές και φτιάχτηκαν για να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν τίτλους. Νιώθω τυχερός που ήμουν μέλος τους και γεύτηκα τη χαρά της κατάκτησης τόσων τίτλων".

    Δεδομένων των συντριπτικών αλλαγών που έλαβαν χώρα στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, σου πέρασε από το μυαλό η σκέψη της αποχώρησής σου από την ομάδα (;) ή αντιμετώπισες την όλη κατάσταση ως μια καινούργια πρόκληση; 
    "Προβληματιζόμουν με την κατάσταση, με τις αποχωρήσεις παικτών και προπονητών. Ήθελα να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αλλά δεν είχα στο μυαλό μου να φύγω. Υπήρξε μόνο κάποιος προβληματισμός με όσα συνέβησαν το καλοκαίρι. Τώρα είμαστε εδώ πέρα, συμμετέχουμε σ' αυτή τη νέα προσπάθεια και προσπαθούμε όλοι μαζί για το καλύτερο".

    Αν ερχόταν ο Ομπράντοβιτς το καλοκαίρι και σου ζητούσε να τον ακολουθήσεις στην καινούρια του ομάδα, θα πήγαινες; 
    "Δεν θέλω να φύγω από τον Παναθηναϊκό. Επιθυμία μου είναι να μείνω εδώ".

    Πού μπορεί να φτάσει ο φετινός Παναθηναϊκός σε Ευρώπη και Ελλάδα; 
    "Στην Ελλάδα έχουμε χάσει έδαφος σε ότι αφορά την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Θα πρέπει να δούμε σε ποια θέση θα τερματίσουμε. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Στην Ευρωλίγκα, ο στόχος είναι να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα πράγματα είναι δύσκολα και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad