Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΡΓΙΑ ΣΙΣΟΚΟ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΠΛΕΙ ΟΦ!

    Πιο βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός σε αντίθεση με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, επικράτησε του ΟΦΗ δίκαια παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο...

    Σημαντική η νίκη 3-1 του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ, σε ένα καθοριστικό σημείο για την πορεία του προς τα πλει οφ. Ο κόσμος είδε νεύρο και θέληση από τους παίχτες μετά από πολύ καιρό, αυτό έδωσε και ένα δείγμα για το τι μπορεί να κάνει η ομάδα όταν το θέλουν και οι ίδιοι οι παίχτες.

    Σε ένα παιχνίδι που έκαναν ότι ήθελαν οι Μαυριας και Σισοκο ήταν αδύνατο να μην ερχόταν η νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά και την είσοδο του Ζεκα, έγιναν πολύ καλοί συνδυασμοί που πρόσφεραν και θέαμα, ο Σισοκο μόνος του με το εξαιρετικό παιχνίδι που έκανε δικαιούταν τουλάχιστον δυο προσωπικά γκολ, αλλά δεν είχε καθαρή μυαλό στην τελική προσπάθεια.

    Πλέον οι πράσινοι καλούνται να συνεχίσουν με το ίδιο νεύρο και στην επόμενη αγωνιστική, κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας, η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη καθώς δεν αποκλείεται να πιάσει την 5η θέση στη βαθμολογία που οδηγεί στα πλει οφ.

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Με επιθετικές διαθέσεις ξεκινάει ο Παναθηναϊκός τον αγώνα, πίεζε ψηλά και έψαχνε το γκολ.
    Στο 22' λεπτό εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Σο στον Σισοκο, ο τελευταίος κάνει κακό κοντρόλ μέσα στην περιοχή χάνοντας και την ευκαιρία να σκοράρει.

    Λιγνό αργότερα στο 28' λεπτό ωραία αλλαγή μπάλας Μαυριας σε Μαρινο, μπαίνει στην περιοχή πλάγια και με μια σέντρα-σουτ πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ για το 1-0.

    Στην επόμενη φάση στο 31' λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίζουν, ένα γκολ που ελέγχεται και ως οφ σαιτ, μπορεί να μην είναι ο σκόρερ σε θέση οφ σαιτ αλλά επηρεάζει ο δεύτερος επιθετικός της φιλοξενούμενης ομάδας.

    Στο 39' λεπτό σέντρα από δεξιά, ο Μαυριας γυρίζει με τακουνάκι για τον Τοτσε και ο Ισπανός με πλασεδάκι εντός της μικρής περιοχής, σημειώνει το 2-1.

    Στο 45' ο Σισοκο μέσα στην περιοχή σουτάρει δυνατά, αλλά η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας μια ακόμα ευκαιρία, σκορ ημιχρόνου 2-1!

    Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι πιεστικός ο Παναθηναϊκός σε όλες τις γραμμές, με πολύ κίνηση και πολύ κάλους επιθετικούς συνδυασμούς που λίγο έλειπε η τελική προσπάθεια για να έρθει το γκολ.

    Στο 57' λεπτό μετα απο συνδυασμό ο Γιουρκας χαμιλη σέντρα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά κάνεις απ τους πρασινους δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, περνώντας η μπάλα οριζόντια κατέληξε πλάγιο.

    Στο 62' λεπτό ο Μπουμσονγκ πήγε να βάλει ένα θεαματικό γκολ με τακουνάκι υστέρα από εκτέλεση κόρνερ του Σισοκο, αλλά η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δολαρίου και βγήκε αουτ.

    Στο 67' άλλη μια σημαντική ευκαιρία από τους πράσινους, κάθετη μπαλιά του Σισοκο στον Ζεκα σε τετ α τετ, αλλά δεν μπόρεσε ο Πορτογαλος να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

    Ακόμα μια ευκαιρία για τον Σισοκο στο 72' λεπτό, πάλι όμως δεν είχε την τελική προσπάθεια που θα του έδινε το γκολ.

    Ο Σισοκο συνεχίζει να δημιουργεί εξαιρετικές ευκαιρίες, στο 75' λεπτό κάθετη στον Τοτσε μέσα στην περιοχή με τον Ισπανό να εκμεταλλεύεται την μπαλιά και να σκοράρει  για δεύτερη φορά στο παιχνίδι, σημειώνοντας το 3-1.

     Στο 88' λεπτό ο θεαματικός και παράλληλα άτυχος Σισοκο, η μπάλα δεν του κάνει τη χάρη να τον χρήσει σκόρερ καθώς περνάει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Από εκεί και πέρα δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο στις καθυστερήσεις, τελικό σκορ 3-1!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad