Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: "ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ"

    Χαρούμενος και πεπεισμένος πως ο τίτλος θα δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδούλακης...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε:

    Για τον τελικό,είπε... 
    "Καλησπέρα σε όλους. Ήταν ο πιο σημαντικός έως τώρα αγώνας που δώσαμε και ήταν μόλις το τρίτο παιχνίδι που καταφέραμε να παίξουμε όλοι μαζί. Κρατήσαμε κομμάτια από το τελευταίο παιχνίδι μας, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Νομίζω είχαμε κάνει καλή δουλειά. Άλλαξε το μομέντουμ του παιχνιδιού στο τρίτο φάουλ του Λάσμε. Εκεί άλλαξε όλο το παιχνίδι για εμάς. Είχε κάνει καταπληκτική δουλειά. Από την άλλη είχαμε τον τραυματισμό του Μπράμος στο αριστερό χέρι. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα, είναι δουλεμένη ομάδα τα τελευταία χρόνια, εμείς δημιουργούμαστε, είμαστε ακόμα στο ξεκίνημά μας.

    Σε γενικές γραμμές, ήμασταν καλύτεροι, πήραμε πιο ήρεμες αποφάσεις. Στο δεύτερο μέρος ο Σχορτσανίτης φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ. Αυτή η νίκη στη νέα προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός τονώνει την αυτοπεποίθησή μας και μας δίνει εμπειρίες. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, εμείς συνεχίζουμε".

    Για την μαχαίρια που δέχθηκε ο Μάικ Μπράμος από οπαδό του γαύρου,είπε...
    "Έχει σκίσιμο στο χέρι, θα δούμε πόσο βαθύ είναι".

    Για την θετική εμφάνιση του Ούκιτς,είπε... 
    "Κάνει προσπάθεια πολύ καιρό τώρα. Πέραν της βελτίωσης στην επίθεση, έκανε κι εξαιρετική δουλειά στην άμυνα. Δεν είναι εύκολο να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, ειδικά στην ηλικία του. Τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά καλός, τον στηρίξαμε, με τη Μάλαγα ένα ολόκληρο γήπεδο τον αποδοκίμαζε".

    Για το που κρίθηκε ο τελικός, είπε... 
    "Το παιχνίδι ήταν ο ρυθμός. Από την μία έχουμε μία ομάδα η οποία πατάει τα γκαρντ της στο ζωγραφιστό. Εμείς δεν τους το επιτρέψαμε αυτό. Σε σχέση με το ματς της Δευτέρας διορθώσαμε τα ριμπάουντ. Η παρουσία του Λάσμε ήταν σημαντική για εμάς. Τέτοια ματς έχουν παίξει μόνο ο Διαμαντίδης, ο Σόφο και ο Τσαρτσαρής. Όσο το ματς πήγαινε στο πέντε εναντίον πέντε ήμασταν καλύτεροι, όταν άνοιγε ο ρυθμός ο Ολυμπιακός έβρισκε λύσεις".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad